Testirali smo: MAC In Extra Dimension vs. essence 3D sjenila za oči

| Beauty |

MAC In Extra Dimension vs. essence 3D sjenila za oči
MAC In Extra Dimension vs. essence 3D sjenila za oči

Svjetlucave, mat, šljokaste. Teksture sjenila za oči nevjerojatno su napredovale tijekom zadnjih nekoliko godina i postale su pigmentiranije, kremastije i lakše za blendanje. Testirali smo dvije vrste sjenila za oči sa sličnim formulama: MAC In Extra Dimension i essence 3D sjenila. Namjerna nam je bila odrediti prelaze li sličnosti samo one vizualne i na koji proizvod vrijedi potrošiti ili uštedjeti novac.

U nastavku pročitajte koja je formula pobjednička - rezultati bi vas mogli iznenaditi...

MAC In Extra Dimension Eye Shadow, 152.90 HRK

  • MAC je prvi puta lansirao ovu formulu sjenila u proljeće 2012. godine i bila su limitirana. Čim su izašla svi su se u njih zaljubili i MAC ih je na zahtjev kupaca uključio u svoju stalnu kolekciju i dolazi u čak 18 nijansa. Tekstura sjenila često je opisivana kao hibrid praha, krema i tekućina te upravo zato daju dimenzionalan sjaj i nevjerojatnu postojanost. Zaključak: ova su sjenila ušla u stalnu liniju s razlogom. Zavoljet ćete svaki finish i svaku nijansu jer su u kategoriji kvalitete skoro pa nepobjediva.
  • Pri nanošenju sjenila, primijetili smo da je pigmentiranost savršena i da sjenilo uopće ne pada okolo te da je samo nanošenje glatko i jednostavno. Završetak ili finish sjenila uvijek je lagano svjetlucav čak i kad se radi o mat sjenilima - uvijek se vidi dimenzioniranost što upravo odražava i samo ime ovog proizvoda.

essence 3D Eyeshadow, 24.90 HRK

  • Essence je nedavno reformulirao svoja 3D sjenila i njegova je formula svilenkastija nego ikad. Ono najbitnije je da to što su ova sjenila duo-sjenila što znači da za cijenu jednog sjenila zapravo dobivate dva! Zaključak: možda će vam trebati malo više truda za postizanje željenog looka, ali je itekako moguće ako se držite određenih nijansa. Primjerice, sa šljokaste nijansama je ipak preteško raditi.
  • Kolekcija sadrži 6 duo nijansa šljokastih, svjetlucavih i metalik završetaka. Svjetlucave i metalik nijanse su apsolutno savršene i nanošenje je jako jednostavno zahvaljujući glatkoj teksturi, dok šljokaste nijanse imaju slabiju pigmentaciju i teže se nanose na kapke.

Naša presuda:

  • Sviđa nam se ideja da možemo dobiti dvije različite nijanse sjenila za vrlo nisku cijenu koju nam Essence nudi, ali MAC je ipak pobijedio. MAC-ova In Extra Dimension formula obožavana je zbog svoje kvalitetne teksture i formule koja se proteže kroz sve nijanse, neovisno o mat, svjetlucavom ili satin završetku. Metalik i svjetlucava Essence 3D sjenila su totalno nosiva, stoga uopće nemojte puno razmišljate hoćete li ih kupiti - pogotovo ako ste na budžetu!
MAC In Extra Dimension vs. essence 3D sjenila za oči
MAC In Extra Dimension vs. essence 3D sjenila za oči