Teddy Quinlivan prvi je transrodni model u Chanel beauty kampanji

| Beauty |

Instagram/@teddy_quinlivan

Ako već niste prepoznali promjenu igre u svijetu mode, najnovija vijest je da je Teddy Quinlivan prvi transrodni model u novoj Chanel beauty kampanji.

Nakon što je sudjelovala u kampanji za Kush maskaru brenda MILK Make-Up i natjerala nas da svi poželimo ofarbati kosu u crveno u Redken-ovom Color Gel Lacquers promo snimanju, postala je model s koji dominira svijetom mode i ljepote te se zalaže za inkluzivnost na svakom koraku.

Njezin najnoviji potez je uloga novog lica Chanel beautyja.

Ne samo da su slike modne kuće Summer Look posve lijepe, već ova serija fotografija označava ogroman korak prema inkluzivnosti luksuznog branda. Zašto? Jer Quinlivan će biti prvi otvoreno transrodni model koji će raditi za Chanel.

Quinlivan je na svom Instagramu, uz emotivan opis, objavila post kako bi proslavila svoje veliko postignuće.

Izjavila je kako je to bio jedan od onih trijumfalnih trenutaka života kada jednostavno ne možete suzdržati suze te kako se za nešto poput ovoga borila cijeli život.

Quinlivan je 2017. postala transrodna osoba i od tada je neprestano prisutna na svim tjednima mode. Hodajući za brojne robnim markama također je sudjelovala kampanji za Louis Vuitton 2018., a da ne spominjemo niz naslovnica časopisa koje je krasila, kao i prezentaciju na TED Talku.

Chanelov potez je pokazatelj da sve više većih brendova poduzimaju korak prema sveopćoj inkluzivnosti u budućnosti, a mi se nadamo da je ovo tek početak.