Tajna Kylie Jenner zbog koje je ovaj proizvod rasprodan u svim drogerijama

| Beauty |

Instagram / @kyliejenner

Nedavno je Kylie Jenner u jednom od svojih Snapchatu videa rekla da koristi losion poslije brijanja kao hidratantnu kremu, odnosno bazu za šminku, što je instantno uzrokovalo rasprodaju svih zaliha spomenutog proizvoda.

Najmlađa članica obitelji Kardashian/Jenner osvrnula se na Nivea Men Sensitive After Shave Balm koji je brzo apsorbirajući bezalkoholni balzam. Kaylie ga često koristi kao osnovu za šminku te ga preporučuje prije svega za masnu kožu. Kao što se i očekivalo, ovaj trik je postao viralan hit. Nekoliko blogera za ljepotu potvrdilo je riječi Kylie, a neki od međunarodnih medijskih izdavača koji se bave ljepotom, isprobali su ovaj trik i došli do poprilično sličnih presuda: dobro funkcionira jer smanjuje veličinu pora i može ga koristiti kao tonik te kao bazu za make-up.

S obzirom na sve te čimbenike i primamljivost ideja da posudite ovaj proizvod od vašeg dečka / brata / oca / prijatelja, ovaj trik svakako treba isprobati. Ne zaboravite da je ovaj proizvod lako pronaći u svim drogerijama, a ono najbolje je što ima pristupačnu cijenu. 

Ako odlučite iskušati ovaj trik veoma je bitno da razmotrite dvije preporuke: koristite bezalkoholni balzam poslije brijanja za osjetljivu kožu - preporuka Kylie Jenner ispunjava oba uvjeta -, a nakon nanošenja na lice pričekajte nekoliko minuta prije šminkanja kako bi se proizvod dobro upio, a vaš ten bio bez masnoga sjaja.