Svjetlucava ulja za tijelo su poput tekućeg zlata za kožu

| Beauty |

Instagram/@badgalriri

Poput tekućeg zlata za kožu, sjajna ulja za tijelo jedan su od proizvoda koje jednostavno ne možemo odbiti.

U ljetnim danima sve žene teže sjajnoj preplanuloj koži koja izgleda kao da ste se okupali u šljokicama. Svjetlucava ulja za tijelo mala su tajna poznatih žena poput Rihanne, J.Lo i Kim Kardashian koje se skoro nikada, na javnim događajima, ne pojavljuju bez da se nisu namazale ovim proizvodom.

Naime, u svjetlucavim uljima nalaze se čestice zlata i bakra koji ga čine tekućinom iz snova. Ne samo da su ozbiljno hidratizirajuća, već vas ostavljaju s lookom apsolutne božice plaže.

Pomislite li na ulje za tijelo prvo će vam na pamet pasti riječi poput ljepljivo, masno i sklizavo, no to nije slučaj. Tekuća ulja izrazito su hidratizirajuća što ih čini savršenim preparatom za osobe sa suhom kožom, a ponašaju se poput losiona za tijelo te ne ostavljaju masne mrlje na odjeći. Brzo se apsorbiraju u kožu te joj daju zdrav sjaj. Večina ih je višenamjenska pa se mogu koristiti i kao preparat za kosu.

Želite li ovog ljeta zasjati poput zvijezde te okrenuti sve poglede ka sebi, svakako uložite u kvalitetno svjetlucavo ulje za kožu.