Svi želimo imati ten kao Meghan Markle!

| Beauty |

Meghan Markle

Neki dan su vojvotkinja i vojvoda od Sussexa, Harry i Meghan, dali intervju u emisiji kod Oprhe Winfrey. Intervju je podigao veliku prašinu i cijeli svijet bruji o njemu. No nama je oko zapeo savršen ten Meghan Markle.
Iako bi njezin blistavi ten mogli pripisati njezinom blaženom stanju ipak smo skloni vjerovati kako sva čar nije u tome već da Meghan ima odličnu skin care rutinu koju želimo kopirati!
Meghan Markle oduvijek je poznata po svome prirodnom izgledu. Njeguje prirodan look, ističe svoje preslatke pjegice, ne nanosi puno šminke, ne koristi puder već bb kremu upravo kako bi njezine pjegice došle u prvi plan, a na usne stavlja samo balzam.
Upravo zato što ima savršen ten može njegovati prirodan look što se tiče šminke. Mi Vam donosimo korake u njezinoj skin care rutini koji joj omogućuju blistavi ten bez bora i bilo kakvih nečistoća.

Skin care rutina Meghan Markle


1. Čiščenje lica pomoću cleansera odnosno gelova za pranje lica. Oni nam omogućuju čišćenje površine kože od svih nečistoća.
2.Piling je odgovoran za dubinsko čišćenje lica i uklanjanje mrtvih stanica kože.
3. Maska nam pomaže umiriti lice nakon pilinga, ali su ujedno i odličan dodatak njezi kože jer su pune sastojaka koje pomažu u dolaženju do savršenog tena. Samo je bitno pronaći masku koja Vama savršeno odgovara.
4.Hidratacija je općenito prijeko potrebna ljudskom organizmu. Isto kao što trebamo hidratizirati organizam tako moramo pružiti hidrataciju i našem licu. Upravo zbog hidratacije koža lica će nam biti blistava.
5. Zaštita kože od štetnih UV zraka koje proizvodi Sunce bitna je za naše zdravlje, ali i lijepi izgled kože. Koža lica zahtjeva posebnu zaštitu jer je jako osjetljiva. Meghan njeguje svoje lice kremom sa zaštitnim faktorom kroz cijelu godinu.