Svi su poludjeli za ovim puderom - L'Oreal Infallible Fresh Wear

| Beauty |

L'Oreal Infallible Fresh Wear

Tržište je preplavljeno puderima u svim oblicima, bojama i teksturama. Svaki proizvođač kune se u svoju formulu no rijetko koji puder zaista i napravi svoj posao. U moru pudera jedan se zaista istaknuo i ne čudi kako su žene diljem svijeta poludjele za ovim proizvodom.
L'Oreal Infallible Fresh Wear, puder koji je postao viralan na TikTok-u, možete pronaći u tekućem stanju ili kao puder u kamenu. Upravo je puder u kamenu magičan.

L'Oreal Infallible Fresh Wear

Revolucionarni dugotrajni puder Infallible Fresh Wear, postojan je tijekom cijeloga dana, ne zahtijeva popravljanje ili ponovno nanošenje, a koža ispod njega slobodno diše. Iako mnogi puderi u kamenu na licu ostavljaju, ono što se na engleskom kaže, cakey look s ovim puderom u kamenu to nije slučaj. Njegova pokrivna moć jednako je dobra kao da se radi o tekućem puderu. Tekstura pudera osigurava prozračan osjećaj na koži koji ujedno pruža i potpuno prekrivanje, ali i prirodan, mat izgled. S efektom zamućenja i cjelodnevnom mat završnicom, ovaj puder zaslužan je za ujednačen izgled kože. Vodootporan je, otporan na toplinu i na znoj. Dostupan je u 16 nijansi, a pogodan je za sve tipove kože, čak i za masnu kožu i kožu sklonu aknama.
Iako revolucionarni puder u kamenu L'Oreal Infallible Fresh Wear još uvijek nije stigao u Hrvatsku, nadamo se kako uskoro hoće jer nam se čini odličan.