Svi su bili ludi za Essence Brow Styling Soap-om, a od sada Essence ima i odličan gel za stiliziranje obrva

| Beauty |

Essence Brow Lifting Gel Set novi je hit proizvod za obrve

Gel za obrve postao je neizostavni proizvod u gotovo svakoj make-up torbici. Uredno začešljane i podignute obrve su nam make-up rutina koju ne preskačemo. Na tržištu postoje razni proizvodi koji će vaše obrve začešljati, podignuti i fiksirati da nepomično stoje satima.

Essence Brow Lifting Gel Set novi je hit proizvod za obrve

Jedan od omiljenih proizvoda kada je u pitanju brow lift definitivno nam je bio Essence Brow Styling Soap. Ovaj proizvod koristili su svi odnosno i dalje ga koriste no ovih je dana na tržište stigao Essence Brow Lifting Gel Set koji svojom teksturom i pakiranjem neodoljivo podsjeća na vjerojatno i najpoznatiji proizvod za obrve – Anastasia Beverly Hills Brow Freeze.

Essence Brow Lifting Gel Set novi je hit proizvod za obrve

„Podizanje obrva kao u profesionalnom studiju? Lako se postiže uz komplet s gelom za podizanje obrva! Tekstura slična gelu daje vašim obrvama ultimativno podizanje i trenutno i ekstremno učvršćivanje koje se može usporediti s profesionalnim podizanjem obrva. Pomoću integrirane četkice aplikatora možete lako nanijeti prozirni gel na obrve. Četkica je pričvršćena na unutarnji dio poklopca. Zahvaljujući svojoj optimiziranoj formuli za ovu primjenu ne trebate vodu. Stilizirajte obrve kako god želite i pokušajte s novim trendovima: S essence Brow Lifting Gel Setom za podizanje pružate im dugotrajan WOW efekt“.