Svi pričaju u Rihanninom nastupu na Super Bowlu, a evo koji je puder ona nanijela za vrijeme performansa

| Beauty |

Koji puder je koristila Rihanna za vrijeme nastupa na Super Bowlu?

Rihanna je ove nedjelje nastupila u poluvremenu Super Bowla. Pjevačica je nakon pet godina prvi puta stala na scenu te imala nastup o kojem pričaju apsolutno svi. Mišljenja su pododjeljenja dok su neki oduševljeni njezinim nastupom drugi pak smatraju kako je Rihanna razočarala te kako je njezin nastup bio poprilično bez veze poglavito zbog manjka energije.

Koji puder je koristila Rihanna za vrijeme nastupa na Super Bowlu?

Osim o Rihanninom nastupu svi pričaju o njezinoj trudnoći jer pjevačica je upravo za vrijeme nastupa otkrila kako će po drugi put postati mama. Rihanna je i vlasnica vrlo popularne make-up kompanije Fenty beauty te je za vrijeme nastupa na Super Bowlu, koji gleda oko 100 milijuna ljudi na svijetu, napravila odličnu reklamu za svoj make-up proizvod. Naime Rihanna je uspred nastupa popravila svoj make-up točnije puder nanijevši puder u prahu.

Koji puder je koristila Rihanna za vrijeme nastupa na Super Bowlu?

Ovih dana se svi pitaju o kojem se to točno puderu u prahu radi. Rihanna je na pozornici koristila Invisimatte Instant Setting + Blotting Powder. Ovaj puder u prahu dolazi u jednoj univerzalnoj nijansi za sve tonove kože, daje prirodni mat finiš i produljuje postojanost šminke, trenutačno zamagljuje izgled pora te je pogodan za sve tipove kože.