Sve što morate znati o tan sprayingu

| Beauty |


Najnoviji trendovi u svijetu solarija na čak dvije lokacije u Zagrebu

Dolazak ljeta samo je jedan razlog više da svoju kožu i tijelo krenemo na vrijeme pripremati za skidanje u kupaće kostime. Naime, godišnji odmori su sve kraći i s pažljivim i zdravim izlaganjem suncu teško je u kratkom vremenu potamniti. S obzirom na to da je preplanula put san je svake žene važno se je pripremiti za odlazak na odmor bazom, odnosno odlaskom u solarij. Kako se koža prilikom odlaska u solarij ne bi izložila raznim oštećenjima, važno je odlaziti na provjerena mjesta, a upravo je jedno takvo mjesto kultni Studio za sunčanje Suncokret koji se nalazi na dvije lokacije, Savska 159 i Slovenska 26. U svojoj ponudi imaju najkvalitetnije i najmodernije solarija tipa Ergoline za koje svake godine dobivaju dozvolu Ministarstva zdravstva tako da možete biti sigurni da ovdje dobivate najbolje za vašu kožu, a možete dobiti i savjetovanje obučenog i obrazovanog osoblja oko upotrebe kvalitetne kozmetike za sunčanje.

Osim najsuvremenijih solarija, ovaj Studio za sunčanje na raspolaganju ima i uređaj za automatsko prskanje – popularni SPRAY TANNING za sve one koji žele biti crni za party, rođendan, vjenčanje ili neki tulum, a koji obožavaju domaće i svjetske fashionistice. Naime, ovdje možete doći bez naručivanja i čekanja na tretman Mystic tan koji kožu u kratko vrijeme prirodno potamni, odnosno napravi savršeni preplanuli ten. Ono što je posebno zanimljivo je da su svi preparati potpuno prirodni, na bazi šećerne trske, aloe vere i zelenog čaja.

Ovaj način špricanja nudi brojne prednosti: boja se nanosi potpuno ravnomjerno zahvaljujući mnovoj automatskoj HD i magnet tehnologijii. Boja se raspršuje automatski u obliku mikro čestica magle pomoću specijalne mlaznice, a tijelo na sebe tako prima mikro čestice magle stojeći na specijalnoj mystic tan magnetnoj ploči.

Mystictan

Ovisno o želji klijenta, postoji mogućnost izbora tri različite nijanse: light, midium i dark. Prednosti MYSTICTAN-a su dugotrajnija boja, brza i praktična upotreba, savršena i ujednačena preplanulost, privatnost prilikom primjene te udobnost bez osjećaja klaustrofobije.

Preporuka za pripremu kože prije korištenja Mystictana:

  1. Poželjno se otuširati te napraviti piling kože.
  2. Na kožu ne nanositi body losione, kremu i slično.
  3. Nakon tretmana za 100% učinak ne smije se tuširati najmanje 6 sati da boja postigne potpuni intenzitet.

Na kojem principu radi?

Vrhunski način raspršivanja sa četiri mlaznice savršeno je za potpuno ravnomjerno pokrivanje svih oblina i različitih dijelova tijela. Otopina je atomizirana (na veličinu od 40 mikrona) te zbog toga prolazi kroz više slojeva kože i tako stvaraju dugotrajniju, jednoličniju i savršeniju boju. Postupak prskanja koji traje kraće od 5 sekundi, javlja se dva puta tijekom primjene (prednja i stražnja strana) uz dodatno sušenje cijelog tijela, koje traje 30 sekundi.

Spray tanning

Više informacija o uslugama Studija za sunčanje SUNCOKRET pogledajte na njihovom webu ili Facebook stranici. Ovim putem Studio za sunčanje Suncokret daruje 5*2 gratis sunčanja (bez obzira na minute i solarij, dakle dva dolaska) i 3 spray tanninga. Sve što morate napraviti je biti fan Wall.hr portala i Suncokreta na Facebooku te podijeliti ovaj članak (uz opciju public) uz kreativan razlog zašto vi morate biti jedan od naših osam dobitnika i igrate li za solarij ili spray tanning.