Svakoj koži treba - Afrodita!

| Beauty |

Afrodita sun care

 Ove godine jednostavno ćeš se zaljubiti u ljetne novitete iz Kozmetike Afrodite. Proizvodi ne samo da nude točno ono što koži treba u vrućim mjesecima, od zaštite do lijepo preplanule puti i hidratacije, već oduševljavaju zbog prisustva velike doze odgovornosti prema našem planetu. Afrodita je napravila korak naprijed i ovog ljeta predstavlja nove proizvode u ambalaži od reciklirane plastike, koja se može ponovo reciklirati. Upoznajte njihove ljetne favorite:

SUN CARE COCO JOY maglica za lice i tijelo (59,99 kn)

99,9 % prirodna formula.

Oduševi sa 100 % kokosovom vodom i aloe verom. Kožu osvježi, smiruje i regenerira. 

SUN CARE SUMMER JOY maglica za lice i tijelo (59,99 kn)

Više od 97 % sastojaka prirodnog izvora.

Oduševi s mirisom “Marmelade” i s dodanom mineralnom vodom u koži “gasi žeđ” te joj u vrućim ljetnim mjesecima nudi potpuno osvježenje.

Sve bočice su iz reciklirane plastike.

SUN CARE MLIJEKO ZA ZAŠTITU OD SUNCA  SPF 30 (97,99 kn)

Obogaćeno s nepogrešivim prirodnim sastojkom - aloa verom, kožu u ljetnim danima dodatno njeguje i pouzdano štiti od štetnih UVA i UVB zraka te vanjskih utjecaja kao što su vjetar, more i sol. Omogućuje jednostavno nanošenje i na mokru kožu, brzo se upija i ne ostavlja masni trag. Samo raspršite po tijelu.

ALOE VERA gel za lice i tijelo (59,99 kn)

Svojim ljekovitim sastavom kožu nakon sunčanja umiruje i ”napuni je” s puno vlage. Posebno prija osjetljivoj, isušenoj i od sunca oštećenoj koži. Primjeren i za ublažavanje uboda insekata, za njegu nakon depilacije i brijanja.  Više od 97 % sastojaka prirodnog izvora, bez alkohola, parfema i bojila.

Afroditina MARMELADA

Pruža sigurno, brzo i intenzivno dobivanje privlačno preplanulog tena i oduševljava sa sastojcima 100% prirodnog izvora.

  • TROPICAL Marmelada – SPF 10, s BIO kokosovim uljem (77,99 kn)
  • NATURAL Marmelada – certificirana prirodna kozmetika i za osjetljivu kožu (99,99 kn)
  • MARMELADA Suho ulje – sa zlatnim česticama, bez osjećaja masnoće na koži (67,99 kn)
  • MARMELADA »classic« - sa 100 % prirodnima uljima do zavidljivo preplanulog tena (67,99 kn)

 Afroditini sun care proizvodi na raspolaganju su u svim drogerijama te u 3 Afroditina beauty centra u Zagrebu: u Frankopanskoj, Vlaškoj i Galleriji Bussines centru na Iblerovom trgu te online na webshopu webshop.afroditacosmetics.com