Super Mario pobrinut će se za vašu kosu

| Beauty |

Kolekcija njege za kosu brenda Shu Uemure osim visokokvalitetnog sadržaja bočica, nudi vam i originalan dizan, jer su pakiranja ograničenog izdanja sada u ruku Super Maria.

Luksuzna njega za kosu u spoju sa super junakom iz djetinjstva, može li bolje? Kada kvalitetan proizvod kao bonus ima zanimljivo pakiranje, svi ga rado želimo.

Kolekcijom vlada Essence Absolute Oil, odnosno hranjivo zaštitno ulje koje je bestseller ovog brenda. Ulje je obogaćeno kamelijom te je namijenjeno za intenzivno hranjenje kose, a pogodno je i za onu kovrčavu.

Super Mario Cleansing Oil šampon za kosu s prirodnim fermentima, inspiriran je mineralima japanskih onsenom (vrućih kupki). Šampon će temeljno oprati vašu kosu, a istovremeno opojni miris će relaksirati vaš um i tijelo.

Cleansing Oil regenerator podarit će vašoj kosi sjaj i mekoću. Posebno je oblikovan kako bi ponudio nevidljivu i bezmasnu njegu te je idealan za sve tipove kose, posebno za kosu koja je često prana, odnosno šamponirana.

Master Wax je djelotvoran vosak namijenjen kosi koju treba ukrotiti. Fleksibilna struktura omogućuje učvršćivanje kose i oblikovanje bez krutosti, a istovremeno daje prekrasan prirodan sjaj.