Sun Dance Sonnenfluid je krema sa zaštitnim faktorom koja košta niti 5 eura i za kojom su svi poludjeli

| Beauty |

Sun Dance Sonnenfluid Anti-Age

Krema sa zaštitnim faktorom trebala bi biti neizostavni dio naše svakodnevne rutine jer ona štiti našu kožu od štetnih sunčevih zraka. Iako bi je trebali nanositi kroz cijelu godinu i onda kada nema ni zrake sunca ipak se većina odluči stavljati kremu sa zaštitnim faktorom kada prve zrake sunca ugledaju svijetlo dana.
Krema sa zaštitnim faktorom umanjuje rizik od nastanka karcinoma kože, ali i sprječava stvaranje bora stoga je ona must have. Ono što je bitno kada je krema sa zaštitnim faktorom u pitanju jest da pronađete onu koja vama odnosno vašem licu to jest koži najviše odgovara.
U zadnje vrijeme primijetili smo kako se mnogi kunu u kremu sa zaštitnim faktorom čija je cijena zaista vrlo mala. Naime riječ je o Sun Dance Sonnenfluid Anti-Age odnosno fluidu sa zaštitnim faktorom 50 koja je namijenjena za lice i dekolte.

Sun Dance Sonnenfluid Anti-Age


"SUNDANCE Anti-Age fluid za sunčanje sa zaštitnim faktorom 50 brzo se upija i ostavlja matirajući izgled. Vodootporna formula sadrži hijaluronsku kiselinu i Q10 koji štite kožu od nastanka pigmentacijskih mrlja i bora uzrokovanih suncem. SUNDANCE Anti-Age fluid štiti od štetnih UVA/UVB zračenja i hidratizira kožu tijekom 24 sata. Ovaj fluid može se koristiti i samostalno kao podloga za makeup". Cijena ove kreme sa zaštitnim faktorom je 4, 95 eura.