Stvar koju Jennifer Lopez uvijek napravi prije spavanja kako bi imala savršen ten

| Beauty |

 

Instagram/ @jlo

Ovoj atraktivnoj 50-godišnjakinji nikto ne bi dao godine koje nosi, upravo jer radi na sebi i brine o svom izgledu. Mnogi joj zavide na blistavoj koži, a ona kaže kako je tajna njene kože prije svega dobar i kvalitetan san te što nikad ne zaboravi skinuti šminku prije spavanja.

"Tijelu prije svega treba dovoljno sna. U savršenom slučaju najbolje je spavati devet ili deset sati, ali potrudim se da postignem barem osam sati sna", kaže Lopez.

"Ona se pridržava zdravog načina života. Ne pije, ne puši cigarete, jede zdravo i priušti sebi dovoljno sna", rekao je njen zaručnik Alex Rodriguez.

"Mislim da ljepota dolazi iznutra i da je najvažnije uskladiti tijelo s duhom. Vjerujem u meditiranje i da kada ste sretni i osjećate radost zračite ljepotom", kaže glumica.

Ako mislite da je J.Lo jednostavno rođena s lijepom kožom, ne griješite. Izjavila je da ima dobre gene te da su joj majka i baka imale divnu kožu.

Također, ima svoje rituale koje ni u kojem slučaju ne preskače. Uvijek temeljito čisti lice nakon vježbanja za čiste pore i zdravlje kože. Nikad ne odlazi na spavanje, a da prethodno nije skinula šminku. Kaže da koristi i noćne kreme kako bi koža bila dobro hidratizirana. Po danu uvijek nanosi kremu sa zaštitnim faktorom te se trudi što manje šminkati.