Što žene u Hrvatskoj najviše koriste za čišćenje lica?

| Beauty |

Simple

Redovito čišćenje kože lica važno je kako bismo održavali njezino zdravlje. Čišćenjem uklanjamo nečistoće, masnoću i druge neželjene nakupine čime sprječavamo začepljenje pora, suvišno mašćenje i nastanak akni, kao i dehidraciju i nastanak bora. Čišćenjem također pospješujemo kvalitetnije djelovanje drugih proizvoda, poput onih za zaštitu od štetnih sunčevih zraka. Gel, micelarna voda, losion, ulje, maramice – izbor je širok, ali što najviše vole žene u Hrvatskoj?

Prema istraživanju koje je proveo brend Simple, žene u Hrvatskoj za čišćenje lica preferiraju micelarnu vodu. Ona se sastoji od micela, sitnih kuglica koje imaju sposobnost poput magneta privući i ukloniti šminku i nečistoće, bez potrebe za trljanjem i ispiranjem. Zato je micelarna voda pogodna i za najosjetljiviju kožu jer ne oštećuje njezinu prirodnu zaštitnu barijeru. Tim je važnije koji se i kakvi sastojci nalaze u vašoj micelarnoj vodi. Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što NE stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode. Ne koristi umjetna bojila i umjetne mirise, alkohol, mineralna ulja ili druge potencijalne iritanse.

Simple

Devet od deset žena u Hrvatskoj smatra da Simple micelarna voda učinkovito uklanja šminku - bez peckanja očiju ili zatezanja kože, a sve su to elementi koje prema istraživanju žene u Hrvatskoj navode kao najvažnije prilikom odabira micelarne vode. Zadovoljne sudionice istraživanja odlučile su i ispred kamera podijeliti svoja iskustva. Na hrvatskom su tržištu za sada dostupne dvije vrste Simple micelarne vode, jedna za osjetljivu kožu (Simple Kind to Skin micelarna voda), a druga za suhu i osjetljivu kožu (Simple Water Boost micelarna voda). Moguće ih je pronaći u trgovinama BIPA, dm te u bolje opremljenim supermarketima.

Simple

Simple je brend za njegu kože koji vjeruje u nježnost - prvenstveno prema sebi i svojoj koži, a onda i prema drugim ljudima, životinjama i planeti. Kao što sam naziv govori, Simple koristi jednostavne sastojke koji poštuju prirodnu ravnotežu kože. Simple je ponosni nositelj PETA certifikata, a osigurava i da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje udio plastike u ambalaži te koristi recikliranu plastiku.