Stiže luksuzna MAC x Zac Posen kolekcija!

| Beauty |

MAC x Zac Posen
MAC x Zac Posen

Beauty svijetom će upravo odjeknuti nova MAC suradnja, ovaj put s nevjerojatno talentiranim modnim dizajnerom – Zacom Posenom! Kolekcija će ugledati svjetlo dana u veljači 2016., a krasit će je posebno pakiranje koje će osim make up-a za oči, usne i obraze sadržavati i predivan kist za nanošenje.

Evo što Zac Posen kaže o kolekciji: „U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od MAC-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama. Zato je bilo veoma prirodno surađivati s MAC-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Htio sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvjezdane snage.”

Stiže nova MAC suradnja s poznatim dizajnerom!
Stiže nova MAC suradnja s poznatim dizajnerom!

„Zac Posen je dio MAC obitelji preko 15 godina, točnije od 2001.godine kada je MAC bio dio njegove prve kolekcije. Zacov klasičan dizajn te spretnost ruku pri stvaranju teksture i ženstvenosti općenito dočarava starinski glamur koji djeluje moderno. Ova kolekcija savršeno objedinjuje i naš i njegov svijet na sofisticiran i seksi način koji će biti primamljiv svim ženama.“, kaže kreativni direktor MAC-a James Gager.