Stigla je prva Eau Thermale Avene provitaminska maska koja koži vraća sjaj u samo 10 minuta!

| Beauty |

EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet maska
EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet maska

 Ova provitaminska maska s efektom "druge kože" savršeno se prilagođava konturama lica, za hidratiziranu, svježu, podatnu i puniju kožu.

 Ako je vjerovati legendama, prvu sheet masku koristile su japanske gejše. Preostale ostatke svile, nakon izrade čarobnih kimona, gejše bi skupljale i potapale u cvjetnu vodu te ih stavljale na lice. Svila bi tako postala fizička barijera između preparata nanesenog na kožu i okoline. Proizvod se tako brže upija, ne dolazi do neželjenog nakupljanja dijela formule u dlanove prilikom nanošenja te se izbjegava kontakt prstiju (koji nikada nisu dovoljno čisti za dodirivanje lica) s kožom – što je posebno važno kod osoba osjetljive i reaktivne kože. Sve popularnije, sheet maske zapravo su pristupačni tretmani lice koji pružaju intenzivnu hidrataciju, mekoću te pružaju učinak osvježenog tena u svega desetak minuta.

EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet maska

Za umornu kožu kojoj nedostaje energije, bore i fine linije, neujednačenu teksturu kože, isprobajte EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet masku. Ima antioksidativni učinak, zaglađuje kožu i daje joj sjaj. Savršeno prianja uz lice i pruža osjećaj nježnosti i osvježenja. Koža postaje blistava, a ten osvježen. Vidljivo je zaglađena i hidrirana. Formulirana je kako bi se rizik od alergijskih reakcija sveo na minimum. Kombinacija provitamina E i provitamina C učinkovito djeluje tijekom cijelog dana, štiteći kožu od oksidativnog stresa, a donosi i izvrsne anti-age benefite: pojačava dubinsku hidrataciju, vraća koži sjaj i odgađa pojavu znakova starenja na licu.

upotreba

EAU THERMALE AVÈNE A-Oxitive Sheet masku možete nanositi prema potrebi, jednom do dva puta tjedno, na čisto lice. Može se koristiti nakon postoperativnih zahvata. Nanijeti zaglađenu stranu maske na očišćeno lice i nježno skinuti zaštitni sloj. Nježno prilagodite konturama lica, te ostavite da djeluje 10 do 15 minuta. Skinute masku i nježno umasirajte vrhovima prstiju višak proizvoda ili ga uklonite.