Staklena kosa - it frizura sezone

| Beauty |

Poznate ljepotice lude su za trendom "staklene kose",odnosno „glass hair“, a u posljednjih nekoliko mjeseci malo koja mu je odoljela - ponosno je šetkaju i reklamiraju frizere koji su istu uspjeli napraviti.

Možemo slobodno reći da je riječ o najmodernijoj frizuri u ovom trenutku, a riječ je o pažu strogih linija, s jasnim razdjeljkom i jako sjajnom kosom.
Frizuru su popularizirale sestre Kardashian, ali im se priključila i čitava vojska slavnih ljepotica: Olivia Culpo, Blacc Chyna, Bella Hadid.

Instagram/ @oliviaculpo

Usprkos tome što je frizer Kim Kardashian Chris Appleton preporučio ovu frizuru i objasnio da je riječ o trendu koji je već bio popularan u 90-ima, nije on taj koji je trend vratio u modu. Naime, čitava pomama započela je kada je frizerka Jennifer Yepez prije par mjeseci objavila fotografiju manekenke Hailey Baldwin s novom frizurom. Kosa zaručnice Justina Biebera bila je savršeno glatka i oštra, potpuno ravna i sijala se "na kilometar".

Instagram/ @jennifer_yepez

To je bio okidač, a trend "staklene kose" zarazio je sve redom, prije svega jer dobro stoji većini žena, bez obzira na oblik lica i, što je najvažnije, laka je za održavanje.

Instagram/ @kyliejenner