Sophia Richie je pokazala kako radi svoju savršenu sleek bun

| Beauty |

Evo kako Sophia Richie radi sleek bun

Sleek bun odnosno zalizana punđa jedna je od, trenutno, najpopularnijih frizura. Ovu frizuru karakterizira naglašeni razdjeljak kose te jako zalizana punđa.

Evo kako Sophia Richie radi sleek bun

Apsolutno sve trendi djevojke nose sleek bun pa tako i Sophia Richie, jedna od it djevojaka današnjice, koja sustavno nameće trendove. Uvijek smo se pitali kako Sophia Richie ima tako savršeni sleek bun, a ona je neki dan na svom TikTok profilu pokazala tutorial upravo za sleek bun. Ovdje možete pogledati turorial.

Evo kako Sophia Richie radi sleek bun

Iako većina žena sleek bun nosi kada je kosa već spremna za pranje, Sophia se koristi obrnutom metodom ona svoj sleek bun nosi na friško opranu još uvijek mokru kosu. Mokru kosu najprije priprema sa sprejom za raspetljavanje te je nakon toga počešlja. Zatim je bitno napraviti razdjeljak na sredini i ponovno počešljati kosu. Ona umjesto gela odnosno laka za kosu koristi hranjivu masku kako bi zalizala kosu što je također jedna od ključnih razlika između klasičnog sleek buna i onog kojeg radi Sophia Richie. Masku za kosu stavlja na cijelu duljinu kose u obilnoj količini. S tankim klasičnim češljem razdvaja dva pramena koji uokviruju lice te ih stavlja ispred uha, a ostatak kose koji se nalazi iza uha veže s gumicom u konjski rep. Ovaj korak ponavlja i s preostala dva pramena koja se nalaze oko lica te ih začešljava usko uz glavu. Zatim sva tri pramena s prstima zavrti kako bi dobila punđu. Kosu dobro začešlja češljem kako vlasi ne bi stršile. Za dodatnu zalizanost na kosu stavlja ulje.