Smanjite bore s novom generacijom kozmetike

| Beauty |

Avone Anew Ultimate

Kozmetička kuća Avon predstavila je novu generaciju proizvoda za njegu kože – liniju Anew Ultimate 7S. Formule ovih proizvoda temelje se na Avonovoj novo patentiranoj tehnologiji Pro 7Sirtuin, a osiguravaju manju vidljivost bora, zaglađivanje teksture kože i popravljanje njene punoće i elastičnosti te učvršćivanje kože, pružanje lifting efekta i umanjivanje vidljivosti staračkih mrlja. Naime, Avonovi su znanstvenici otkrili da stanice kože sadrže sedam osnovnih proteina mladosti – sirtuina – te kreirali liniju proizvoda koja će potaknuti njihovo stvaranje u stanicama.Tako se njihova nova kolekcija sastoji od lagane kremaste formule gela za čišćenje lica koji uklanja nečistoće i make up, a dnevna krema popravlja izgled sitnih linija te štiti kožu od starenja uzrokovanog štetnim sučevim zračenjem zahvaljujući zaštitnom faktoru 25. Isto tako, kožu trenutno čini na izgled elastičnijom.

Anew Ultimate dnevna krema

Koži će elastičnost i čvrstoću vratiti i noćna krema, dok će eliksir za lice s dva puta koncentriranijom formulom trenutno umanjiti izgled bora te učiniti kožu čvršćom. Također, u dva će tjedna smanjiti izgled dubokih bora i staračkih mrlja.

Anew Ultimate eliksir za lice i noćna krema

Tretman za područje oko očiju vraća elastičnost, zaglađuje bore, umanjuje podočnjake i jastučiće ispod očiju, dok zlatna noćna emulzija osigurava četiri puta veću hidrataciju kože koja nakon dva tjedna izgleda mlađe.

Anew Ultimate tretman za područje oko očiju

Proizvodi iz nove linije Avon Anew Ultimate 7S namijenjeni su ženama nakon 45 godine, a dostupni su putem Avonovog kataloga u kampanji 7 po cijenama od samo 47 do 179 kuna.

Autor: S.K.
Datum: 14.5.2012.
Foto izvor: Avon