Skincare brend Farsáli donosi serum od "suza jednoroga"

| Beauty |

Instagram/@farsalicare
Instagram/@farsalicare

Nismo mislili da ćemo ovo ikada reći, ali "suze jednoroga" su stigle!

Već smo prije nekoliko mjeseci primijetili da svaka beauty blogerica na svijetu hvali i koristi Farsáli ulje s česticama zlata. Način na koji su ljudi pričali o ovom skincare proizvodu govori nam da se u najmanju ruku radi o kombinaciji Snapchat filtera, Fontane mladosti i vilinske prašine spojene u ulje. Proizvod o kojem govorimo je Farsáli’s Rose Gold Elixir, genijalan izum beauty blogerice Farah Dhukai i njezinog muža. Ovaj lagani primer kombinacija 24-karatnog zlata i ulja od šipka te ima magičnu moć pretvaranja svakog makeup proizvoda u najljepšu, najradijantniju verziju. 

Kako se čini, ovaj skincare brend odlučio je ponovno promijeniti našu beauty rutinu. Najavljeni serum "suza jednoroga" izgleda još čarobnije od svojeg prethodnika. Brend Farsáli na Instagramu je objavio fotografiju svojeg blagdanskog proizvoda i napisao: "Niti jedan jednorog nije ozlijeđen prilikom nastanka ovog proizvoda". 

Instagram/@farsalicare
Instagram/@farsalicare

Proizvod stiže u prodaju početkom prosinca, a glavna namjena seruma je koristiti ga kao dodatak Farsálijevim Elixirima te je marketiran kao prvi korak vaše makeup i skincare rutine. Brzo se upija u kožu, može se koristiti za hidrataciju, kao baza za makeup ili kao baza za sjenilo. Bogat je antioksidantima i prekrasno miriše!