Skin Cycling nova je popularna metoda skin care-a koju obožavaju čak i dermatolozi

| Beauty |

Otkrivamo vam što je Skin Cycling

Njega lica odnosno skin care nezaobilazni je dio naše svakodnevice. Dobar i kvalitetan skin care ključan je dio zdravog i lijepog tena, ali je i osnova svakodnevne higijene. Isto tako gotovo svakodnevno pojavljuju se neki novi proizvodi ili neke nove rutine kada je u pitanju skin care. Zato je bitno u moru informacija izabrati one koje vrijede i primijeniti ih u svojoj rutini njege kože.

Otkrivamo vam što je Skin Cycling

Mi smo ovih dana na društvenim mrežama zapazili jednu metodu skin care-a koja je ne samo po nama već i po dermatolozima vrlo dobra za vašu kožu. Skin Cycling metoda njege lica uključuje jedinstven ciklus nanošenja skin care proizvoda kako bi se oni u potpunosti iskoristili te kako bi njihovi aktivni sastojci u potpunosti odradili svoj posao, a koža dobila sve što joj treba.

Otkrivamo vam što je Skin Cycling

Konkretno skin cycling odnosi se na večernju njegu lica tijekom koje se koža obnavlja, a sami proces traje četiri dana. Prvi korak odnosno prva večer usredotočena je na kemijski piling. Druga noć to jest drugi korak podrazumijeva retinol, dok su treća i četvrta noć rezervirane za oporavak vaše kože. Oporavak ćete postići uz hidratantnu kremu. Nakon što jedan ciklus završi drugi se nastavlja na isti način kao i prvi.

Otkrivamo vam što je Skin Cycling

Skin Cycling metoda njege lica odobrena je od mnogih dermatologa baš zato što se odvija po rasporedu te nije agresivna za vašu kožu jer ne uključuje previše skin care proizvoda.