Simona Antonović otvorila je make-up školu i donosimo detalje

| Beauty |

Simona Antonović make-up school

Uspješna karijera koja kontinuirano traje više od dvadeset godina, te brojne zadovoljne klijentice učinile su Simonu Antonović našom vodećom make up artisticom, poznatom i izvan granica Hrvatske. U proljeće 2023. godine javnosti predstavlja dugoiščekivani projekt za kojim hrvatska make up scena naprosto žudi.

Simona Antonović, vodeća make-up umjetnica

Simona Antonović u Hrvatskoj je gotovo sinonim za make up artisticu. Zavidan je njezin portfolio u koji će od ovog proljeća uvrstiti i SIMONA ANTONOVIĆ MAKE UP SCHOOL kroz koju će ponuditi najvišu razinu edukacije o šminkanju u Hrvatskoj.

„Učiti, nadahnjivati i poticati polaznike da ostvare ciljeve i ispune svoje snove osnovna je premisa zbog koje sam se u potpunosti posvetila svojoj školi make-upa. Prenijeti vlastito iskustvo, podijeliti godinama stjecano znanje i odgovoriti na znatiželjne upite budućih kolega make-up artista pokretač je svega“, otkriva Simona govoreći o novom projektu.

Uistinu zavidno make-up iskustvo Simona Antonović stekla je u stvaranju brojnih modnih editoriala i beauty snimanja, modnih i marketinških kampanja. Nekoliko je sezona radila na Pariz Fashion Weeku u timovima slavnih make-up umjetnika Pat McGrath i Peter Philipsa koji su kreirali make-up lookove za revije Givenchya, Louis Vuittona, Lanvina, Galliana i Dries van Notena. Potpisala je make-up bajke na stranicama Voguea, Harper's Baazara, GloriaGlam, Ellea, Cosmopolitana, InStylea, Grazie, Glamoura, Storybooka, Dive, Sense. Surađuje s etabliranim modnim i beauty fotografima, te je omiljena make-up artistica brojnih poznatih osoba. Dobitnica je čak dvije prestižne Elle Style Awards - za najbolju umjetnicu make-upa i za najbolji modni editorial.

Simona Anotnović, vodeća hrvatska make-up umjetnica

Najnoviji, pažljivo pripremani projekt SIMONA ANTONOVIĆ MAKE UP SCHOOL koncipiran je isključivo iz njezina dugogodišnjeg iskustva. Dvotjedna pop-up škola za manje grupe održat će se na četiri različite lokacije u ovoj godini, a počinje u Zagrebu i nastavlja se u Splitu. Polaznice i polaznici Simonine pop-up make up škole imat će jedinstvenu priliku usavršiti se u području make-upa i tijekom škole raditi s vrhunskim make-up brendovima kao što su Estée Lauder, M.A.C Cosmetics, Bobbi Brown, Tom Ford, Shiseido, Elizabeth Arden, Clinique, Clarins, Max Factor i Real Techniques, a za njegu kože tijekom škole koristit će Eucerin njegu kože I tijela. Sve polaznike očekuje ekskluzivna pogodnosti za kupovinu make-up i skincare proizvoda u Fabu Spot parfumerijama i web shopu što ne nudi niti jedna druga make-up škola kod nas.

Otkrivati čari make-upa i prenositi znanje koje je stekla kao renomirani domaći i svjetski make-up artist, Simona Antonović započet će u Zagrebu, 20. ožujka 2023. godine u prostorijama WespaSpaces na adresi Heinzlova ulica 60. Više informacija i mogućnost prijave pronađite na internet stranici škole na ovom linku. I nakon popunjenja prve škole prijave na web stranici ostat će otvorene za sve zainteresirane tijekom cijele godine.

U dvotjednom programu kao gosti predavači Simoni će se pridružiti i drugi renomirani stručnjaci u svojim područjima – dermatolozi, fotografi, dizajneri, frizeri, marketinški stručnjaci i mnogi drugi, te će na taj način priča o ljepoti koju će Simona Antonović ispričati kroz svoj sveobuhvatan program biti potpuna.

Tek cjelovitost otkriva ljepotu, a sa Simonom je već ovog proljeća možete otkriti i vi!