Sezane personalizirani parfem kao jedna od top ideja za poklon ispod bora

| Beauty |

Domaće influencerice, trendseterice i fashionistice obožavaju pariški modni brand Sezane, a kako i ne bi kad ima zaista odlične stvari i super je vrijednost za novac. Za one koji još uvijek nisu upoznati s njim reći ćemo vam samo da se radi o brendu koji kobinira moderne komade, s visokom kvalitetom uz pristupačne cijene. Pod pristupačne svakako ne mislimo jeftine jer Sezane je nešto kao malo skuplji od Zare, s nešto više u pariškom stilu jedinstvenijim komadima i vrhunskim materijalima, poput pamuka, lana, svile i kože. Srećom najnormalnije dostavljaju u Hrvatsku. 

Sezane personalizirani miris

Ono što je sjajno je da se od nedavno i njihov sada već kultni miris može naručiti i online. I to ne samo da savršeno i posebno mirišu, nego dolaze u personaliziranim bočicama. Naime, na svaku naručenu bočicu možete napisati ime, inicijale ili nešto treće. Radi se o mirisu L'Eau Sézane, a osim personaliziranih parfema možete naruciti i šalicu s inicijalom odnosno prvim slobom imena koja je već zaludila brojne blogerice na Instagramu te personalizirani nakit - lančiće s incijalom i prsten s ugraviranim imenom.  

Sezane personalizirani miris

Inače, L'Eau Sézane je svježi lagani miris koji je osmislio parfumer Jérôme Di Marino, kombinacija je gornjih nota citrusnog voća sa svježinom cvjetnog buketa, bazne note su neroli ulje u kombinaciji s jasminom i mirisom peonije, dok je bazni miris možus i lagane drvene note.

Sezane personalizirani miris