Serum za lice koji nestaje s polica svake minute

| Beauty |

Zima i hladnoća nisu vrijeme kada bi se vaša beauty rutina trebala sastojati od samo dva koraka. Licu je ipak potrebno malo više kako bi vam zahvalilo lijepom i zdravom kožom.

Najbolji lijek za hladne dane je serum, jer daje koži povećanu vlažnost, a rezultat je svjež i njegovan ten. No kako izabrati u moru seruma na tržištu? Jednostavno, izaberite onaj koji se prodaje svake minute.

Riječ je o Kiehl's Powerful Strength Line Reducing Concentrate serumu. Ovaj serum ne prodaje se bez razloga širom svijeta svake minute. Do sada je prodan u više od 5 milijuna primjeraka. Vlaži, smanjuje fine linije i daje koži prirodan sjaj.

Nedavno je obnovljena formula ovog bestselera. Nakon 89 pokušaja, brand je uspio pronaći savršenu formulu seruma. Serum se sada sastoji od 12,5% čistog koncentrata vitamina C, koji potiče proizvodnju kolagena kože i tako je čini čvršćom. Osim toga, formula se temelji na hijaluronskoj kiselini koja jamči dodatnu vlagu.

Serum treba primijeniti dva puta dnevno nakon čišćenja lica. Nanesite serum u malim količinama na lice i umasirajte ga kružnim pokretima. Izbjegavajte područje oko očiju. Za suhu kožu, koristite serum kao temelj za hidratantnu kremu, a za masniju kožu možete ga samostalno primjenjivati.