Serum iz laboratorija Eisenberg Paris najbolji je saveznik za pravi lifting učinak

| Beauty |

Eisenberg Face Refining Serum

Kad je pomlađivanje u pitanju lice predstavlja najosjetljiviji i najkompleksniji dio tijela. Zdravo, blistavo, zategnuto i mladoliko lice zasigurno je san svake žene, međutim već nakon 30-te godine na cijelom tijelu počinjemo primjećivati promjene, a lice je njima posebno pogođeno. Takozvani trokut ljepote koji odlikuju visoke jagodice, napeta linija čeljusti i V oblik lica odlike su mladolikog izgleda kakvog želimo zadržati što duže, no upravo su te tri točke prve pogođene znakovima starenja. Gubitkom tonusa kože i mišića, gube se definicija, sklad i napetost, a lice poprima novi oblik. Na sreću, u današnje vrijeme kozmetika je toliko napredovala da se u kvalitetnim anti-age proizvodima nalaze sastojci koji redovnim korištenjem zaista popunjavaju bore, zatežu gornji sloj kože i vizualno pružaju efekt liftinga.

Eisenberg Face Refining Serum

Eisenberg Paris, kao stručnjak za ljepotu, inovativnost, luksuz i bezvremenost, zahvaljujući patentiranoj formuli protiv starenja - Trio-Molecular® i ciljanim sastojcima, ima recepturu koja dubinski i učinkovito djeluje na uzroke gubitka tonusa i opuštanja kože lica, a rezultat je učinak koji oblikuje lice u toliko željeni V oblik. Face Refining Serum  je inovativni i visoko koncentrirani serum koji definira, ojačava tonus, oblikuje obraze i smanjuje podbradak, čineći konture lica redizajniranima, kao da su zategnute! Ekstrakt ljuske kakao zrna pomaže u razbijanju triglicerida pohranjenih u stanicama pa kožu ostavlja glađom i ujednačenijom, dok kofein djeluje detoksikacijski na tkivo, potičući mikrocirkulaciju i optimizirajući oslobađanje lokaliziranih masnih naslaga za ujednačavanje površine kože. Ovaj tekući gelasti serum jednostavan je za nanošenje i odmah prodire u kožu, a nanosi se laganim tapkanjem od sredine brade pokretima prema van do nižeg dijela obraza, potom prema vratu. Minimalna preporučena upotreba je 28 dana, dok je idealno koristiti serum tijekom 56 dana. Eisenberg ritual preporuka je nanošenje seruma ujutro i navečer kao dodatak bilo kojem Eisenbergovom serumu dok je za održavanje rezultata dovoljno nanijeti serum jednom dnevno, po mogućnosti navečer. Prvi vidljivi rezultati uočljivi su za samo 4 tjedna, a 3 od 4 žene potvrđuju da im je koža vidljivo čvršća nakon upotrebe. Izgleda da nisu svi snovi nemogući, jedan je na korak do ostvarenja!

Eisenberg Face Refining Serum

EISENBERG Paris proizvode možete pronaći u Douglas parfumerijama te na www.douglas.hr ili pozivom na broj 0800 1221 Douglas call centra.