Saznajte kako postići viralni cold girl make up

| Beauty |

Evo kako ćete postići cold girl make up

Trendovi u svijetu make up-a se mijenjaju vrlo često mogli bismo čak reći na svakodnevnoj razini. To je tako posebice od pojave TikTok-a na kojem svako malo saznajemo za nove trendove.

Evo kako ćete postići cold girl make up

Tako smo neki da shvatili kako je, upravo na TikTok-u, viralni postao cold girl make up. Ono što s ovim make up-om želimo postići je prirodan izgled te dojam da smo sate i sate proveli vani na zimskoj hladnoći.

Evo kako ćete postići cold girl make up

Crveni nos i obrazi od hladnoće te suzne oči od vjetra će ove zime biti vrlo in.  Priznajemo, rumeni obrazi i sjajan ten koji možemo uočiti nakon, na primjer, jednog skijanja negdje u planinama, daju zdrav i svjež izgled što je već neko vrijeme u trendu.
Cold girl make up fokus stavlja na : rumene obraze i nos, sjajne usne i svjetlucavi efekt u unutarnjim kutovima očiju koji će dati dojam suznih očiju.

Evo kako ćete postići cold girl make up

Kremasto ružičasto rumenilo nanesite na vrh jagodične kosti, i izblendajte pokretima prema gore. Rumenilo nanesite i na nos te ga spojite s rumenilom na obrazima. Sjajni efekt postiže se highlighterom kojeg ćete staviti na vrh nosa, usana i obraza. Na oči odnosno u kutove očiju nanesite sjenilo sa šljokicama u boji šampanjca, srebrnoj ili bijeloj boji u unutarnje kuteve očiju te na sredinu kapka kako biste dobili taj cold girl look. Na kraju cijeli izgled dovršite sa sjajilom za usne.