Savršenstvo za njegu suhe kože - TriXéra NUTRITION

| Beauty |

Avènova linija za suhu kožu - Trixéra NUTRITION
Avènova linija za suhu kožu - Trixéra NUTRITION

Tridesetom se rođendanu pridaje velika važnost, no često iz pogrešnih razloga. Pribojavamo se da ćemo s tom brojkom 3 zauvijek prekinuti sve veze s mladenaštvom; da će početi neki drugi, odrasli život s kojim se jednostavno nećemo moći nositi. No svatko tko je prošao tu magičnu barijeru zna da se ništa posebno ne mijenja pa tako i dermo-kozmetički brend Eau Thermale Avène.

3 desetljeća posvećenosti osjetljivoj koži, 360 mjeseci razvijanja formulacija i proizvoda nježnih po prirodi, 10.950 dana hidracije, umirenja te nježne, ali učinkovite njege za sve tipove osjetljive kože. Put je to na kojem nema pretjeranog glamura, ekstravagantnih marketinških kampanja, bombastičnih obećanja i čudotvornih formulacija. Ali put je to kojim je Eau Thermale Avène koračao prvih trideset godina i kojima će svakako koračati i dalje. Stručnjaci Dermatoloških laboratorija Avène naročito se ponose svojom ekspertizom u razvoju proizvoda namijenjenih njezi i higijeni suhe kože - neovisno o tome muči li vas suha, vrlo suha ili atopična koža Eau Thermale Avène proizvodi nježni po prirodi pružit će Vašoj koži umirenje, zaštitu i njegu koja olakšava život.

TriXéra NUTRITION: NJEGA I HIGIJENA ZA SUHU KOŽU CIJELE OBITELJI

Suhoća kože ne diskriminira na osnovi dobi, pa tako pogađa djecu, roditelje, bake i djedove. Zdravoj suhoj koži potrebna je učinkovita i sigurna njega koja će joj pružiti osjećaj ugode nakon nanošenja. Stručnjaci iz Dermatoloških laboratorija Avène za svakodnevnu higijenu i njegu zdrave suhe kože cijele obitelji razvili su liniju proizvoda Trixéra NUTRITION. Zahvaljujući jedinstvenoj Nutri-fluid teksturi proizvodi iz TriXéra NUTRITION linije lako se nanose, ne ostavljaju masne i ljepljive tragove što omogućava odijevanje odmah nakon nanošenja. Liniju čine Nutri-fluid Gel za čišćenje te Nutri-fluid mlijeko odnosno balzam za svakodnevnu njegu suhe kože cijele obitelji. TriXéra NUTRITION vrlo bogati sindet za čišćenje s Cold kremom nježno čisti osjetljivu kožu te obnavlja hidrolipidni zaštitni sloj kože.