Savršeni ruževi za ljeto

| Beauty |

Macovi novi ljetni ruževi Lustreglass Sheer-Shine
Macovi novi ljetni ruževi Lustreglass Sheer-Shine

Ljeti kad preplanemo, često nam je dosta samo nanijeti kvalitetan ruž na usne da podigne nas i kombinaciju koju nosimo i to je to. Ništa nam više ne treba. Oči će nam i ovako sjajiti od odmora i ljetnih gušta. Uzevši u obzir da smo zdravi i cijepljeni, trenutno ćemo zaboravit na koronu, depresiju i probleme. U potrazi za kvalitetnim ljetnim ružem, u Macu smo pronašli novu kolekciju ružava za usne "Lustreglass Sheer-Shine", još bolju verziju originala, koji je sada formuliran bogatom mješavinom sastojaka za usne.

Lustreglass Sheer-Shine ruž je nove generacije, koji spaja moderne nijanse s potpuno novom formulom. Zamislite ga kao ruž za ljubitelje melema - kremasta kombinacija jojobe, sjemenki maline, kokosa i organskih ekstra djevičanskih maslinovih ulja njeguje usne, dok shea maslac i hijaluronska kiselina pomažu pri hidrataciji.

Macovi novi ljetni ruževi Lustreglass Sheer-Shine

Rezultat? Ruž koji je lagan na usnama, bogatog pigmenta, koji se lako obnavlja, uz sjajan i trajan finiš. Usne će vam biti glatke i podatne.

"Lustreglass Sheer-Shine ruž apsolutna je gozba za vaše usne," kaže Carly Utting, MAC National Artist iz Velike Britanije.

“Usne djeluju punije i nježnije, prekrivene laganim i mekim slojem ruža, u divnim nijansama."

Lustreglass Sheer-Shine ruž ima svjetlije nijanse laganog premaza, ali i one intenzivnije i bogatije.

Ultra lagana tekstura ruža, glatka poput svile, klizi po usnama nevjerojatnom lakoćom, stoga vam za nanošenje nije potrebno ni ogledalo.

S osamnaest novih, četiri limitirane i šest najprodavanijih nijansi – Lustre Sheer-Shine kolekciju čini čak 28 divnih ruževa.

"Spektar boja kreće se od pastelno ljubičastih do vibrantnih narančastih, pritom dopuštajući i prirodnoj nijansi vaših usnana da zablista", kaže Utting.

Njeni favoriti uključuju „Posh Pit“ nijansu: „Savršena ravnoteža smeđe i ružičaste ostavlja usne prirodno i ležerno definirane”.

Utting također voli i „Sirup“: „Ova prigušena ružičasta odolijeva testu vremena i daje plump efekt – a pri nanošenju vam neće biti potrebno ogledalo", kaže ona.

Macovi novi ljetni ruževi Lustreglass Sheer-Shine
Macovi novi ljetni ruževi Lustreglass Sheer-Shine

Lustreglass Sheer-Shine ruževi za usne zaista su čisto savršenstvo. Cijena im je 189,00 kn, a dostupni su u prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) te u Splitu (Ilićev prolaz 1, ulaz s Morpurgove poljane).

Raspoložive nijanse su:

Cockney  

Lady Bug  

Hug Me  

See Sheer  

Syrup  

Spice It Up!  

Thanks, It’s M·A·C!  

Mars To Your Venus  

$ellout  

Posh Pit  

Business Casual  

Glossed And Found  

Pink Big  

Pigment Of Your Imagination  

Beam There, Done That  

PDA  

Succumb To Plum  

Local Celeb  

TNTeaser  

I Deserve This  

Can’t Dull My Shine  

Femmomenon  

Pout Of Control  

fLUSTered  

Flawless Is More  

What In Carnation  

Good For My Ego  

Not Humble, Just Bragging