Savršen ten: Evo zašto svi koriste kremu A313

| Beauty |

Otkrivamo vam benefite korištenja A313 kreme

Savršeni ten je ono čemu svi težimo. Zdrava, zaglađena, blistava koža bez prištića i mitesera je san mnogih. Ono što vam uvelike može pomoći da imate kožu kao s reklame jest skin care to jest odgovarajući skin care proizvodi.

Otkrivamo vam benefite korištenja A313 kreme

Već neko vrijeme, na društvenim mrežama, viđamo kremu A313. „A313 krema sadrži retinil palmitat. Održava mladenački izgled kože, smanjuje vidljivost sitnih linija i bora na koži. Poboljšava neujednačenu boju, posvjetljuje i prevenira hiperpigmentacije i zaglađuje površinu kože.
Poboljšava izgled kože. Smanjuje prištiće odstranjujući odumrle stanice kože dajući pritom koži zdrav i gladak izgled“. Također pomoći će vam u rješavanju komedona i mitesera, a osim toga smanjit će i vidljivost pora.

Otkrivamo vam benefite korištenja A313 kreme

Nanijeti navečer na očišćenu i suhu kožu. Izbjegavati područje oko očiju. Ako se pojave crvenilo, osjetljivost ili suhoća, smanjite učestalost upotrebe do povlačenja simptoma. Danju obvezno koristite zaštitni faktor. S time da kada tek počnete koristiti A313 kremu bitno ju je postepeno uvoditi u svoju skin care rutinu. Stoga je u početku koristite svega dva do tri puta.