Savjeti za savršenu manikuru ove jeseni!

| Beauty |

Lijepi i njegovani nokti oduvijek su bili odraz ženske ljepote i elegancije, a iako živimo u doba kad su dugački, špicasti, često umjetni nokti popularni i brojne žene imaju šarene aplikacije na noktima, jednostavnost je ipak uvijek najbolja i najefektnija. Mi vam danas donosimo nekoliko savjeta uz koje ćete postići idealnu jesensku manikuru uz malo truda.

- Tamne boje izgledaju sjajno na kratkim noktima! Iako su dugi nokti naizgled zabavniji, njihovo održavanje u stvarnom životu potpuno je nemoguće, a praktičnost je upravo ono čemu teži većina modernih žena. Neka vaši nokti budu prirodni i njegovani jer to je ono što je najvažnije.

- Naše ruke jedne su od onih dijelova tijela koji prvi pokazuju znakove starenja. Svaki put kad operete ruke obavezno ih namažite zaštitnom kremom te svaku večer prije spavanja nanesite hranjivo ulje za zanoktice kako bi imali jake i zdrave nokte.

- Kako bi osigurali da vaša manikura traje što je duže moguće, primjenjujte zaštitni bazni lak, dva sloja boje te završite s lakom za sjaj. Kako ni produžili trajanje vaše manikure,  svaki drugi dan ponovno nanesite završni lak za sjaj.