Sakrijte podočnjake uz 3 najbolja jeftina korektora

| Beauty |

Sakrijte podočnjake uz 3 najbolja jeftina korektora u Zagrebu
Idealni korektori s malom cijenom

Nije li najveći problem sakriti podočnjake nakon neprospavane noći? Ponekad ni najskuplji korektor ne može pomoći, a onda vam ne preostaje ništa osim stavljanja velikih sunčanih naočala na oči!

Za podočnjake zaista treba nešto više od dobrog korektora jer mogu biti i genetski naglašeni, kao i potaknuti stresom. No ako ništa, dobro je imati taj zaista dobar korektor uz sebe. Cijena u ovom slučaju ne znači puno, što ćemo vam i dokazati.

Danas smo za vas odabrali 3 cjenovno pristupačna korektora koja možete nabaviti u Hrvatskoj. Sva tri su isprobana i imaju zaista izvrsnu moć pokrivanja, iako su svi u različitim teksturama. Saznajte o kojima se radi u nastavku!

1) EVELINE ART SCENIC 2 U 1, cijena: 23,90 kn

Sakrijte podočnjake uz 3 najbolja jeftina korektora u Zagrebu
Eveline


Brend Eveline vam možda neće biti poznat na prvu, no njihovu kozmetiku možete nabaviti na više mjesta. Njihov Art Scenic 2 u 1 korektor dolazi u 3 nijanse, no predlažemo najsvjetliji kao idealan korektor za pokrivanje podočnjaka i za bilo kakav highlight na licu. Ovaj korektor je korektor i highlighter u jednom, pa nije preporučljivo njime skrivati nepravilnosti. Tekstura je negdje između kremaste i tekuće, a aplikator i nije za nanošenje šminke, već samo za stavljanje na područje koje želite kasnije pokriti prstima, beauty blenderom ili kistićem. Ako ste jedna od onih žena koje vole imati zbilja jako naglašene konture, ovaj korektor naprosto morate nabaviti!

2) AVON IDEAL FLAWLESS, cijena: 56 kn

Sakrijte podočnjake uz 3 najbolja jeftina korektora u Zagrebu
Avon


Avon nije toliko praktičan da možete ušetati u drogeriju i kupiti ga, ali zbog ovog korektora se isplati čak i prvi put naručiti. Pakiran je kao tipičan kompaktni korektor, dolazi u dvije boje, a njegova tekstura je nešto kruća, no postaje mekša s vremenom. Korektor je najbolje direktno nanijeti na lice, pa ga izblendati beauty blenderom ili kistom. Predlažemo vam njegovu najsvjetliju nijansu, koja je ujedno i mat, i zbilja odlično prekriva podočnjake. Sada ga imaju i u novom pakiranju (nalikuje na puder u prahu), no njegova tekstura je dosta kremastija.

3) BOURJOIS HEALTHY MIX, cijena: 69 kn

Sakrijte podočnjake uz 3 najbolja jeftina korektora u Zagrebu
Bourjois


Bourjoisov korektor je možda najskuplji na listi, ali se svakako isplati isprobati ga. Njegova tekstura je slična Evelineovoj, možda nešto manje tekuća, a dolazi u pakiranju koje ujedno može biti aplikator, no najbolje ćete ga nanijeti prstima ili beauty blenderom. Korektor je dobro pigmentiran, dolazi u tri nijanse i sasvim je matiran, a velika prednost je i ta što jedva ulazi u borice oko očiju.