S kredom za kosu boja kose postaje modni dodatak

| Beauty |

S kredom za kosu do trendi frizure

Zašto bismo raznolikost boja ograničili na cipele, lakove za nokte i odjeću? Promijenite boju kosu ovisno o raspoloženju, neka kosa postane vaš modni izričaj. Na tržištu postoje mnoge krede za kosu koje možete naručiti online, ali od sada ih možete zahvaljući L'Orealu Professionnel nabaviti i ekskluzivno u vodećim domaćim frizerskim salonima koje imaju L'Oreal Professionnel proizvode poput frizerskog salona Teuta i frizerskog salona F. Hairchalk, prva vodena tinta za kosu iz L'Oréal Professionnela nanesete u samo 5 minuta, a isperete kada vam dosadi, jednako brzo kao što mijenjate cipele, traperice ili lak za nokte.  

L’Oréal Professionnel Hairchalk dolazi u pet hrabrih i tri suptilnije, sofisticiranije nijanse. Linija je inspirirana načinom na koji mijenjamo naše modne dodatke, a ovaj nam proizvod isto omogućuje i kod kose. 8 novih nijansi obuhvaćaju: Sweet Sixteen pink, First Date Violet, Blue Ocean Cruise, Garden Party, Coral Sunset, Bronze Beach, Coffee Break & Black Tie.

Kreda za kosu - L'Oreal Professionnel
Kreda za kosu - L'Oreal Professionnel

Novi trend raznovrsnih i šarenih boja kose možemo pronaći na brojnim slavnima, u svim modnim časopisima, blogovima i društvenim mrežama. Ovaj proizvod stvara izrazito tanku ovojnicu koja prianja na vlakno kose i ne preslikava se. Otporan je na styling proizvode i vodu te se izrazito lako odstranjuje. U potpunosti poštuje strukturu kose zbog čega je kosa prirodna na dodir. 

Ono što je važno naglasiti je da su pigmenti ovog proizvoda derivirani iz šminke i prilagođeni su kosi te su vidljivi i na najtamnijim nijansama. Hairchalk je postojan na kosi, te se lagano ispire u prosjeku nakon 2 šamponiranja ovisno o količini proizvoda koji ste nanijeli na kosu. Preporučena maloprodajna cijena ovog proizvoda u frizerskim salonima je 155,00 kn i dostatna je za 6-8 nanošenja.

Ideje za korištenje krede za kosu
Ideje za korištenje krede za kosu

Ilustratorica Marie Perron ilustrirala je i 6 ideja za nanošenje ovog zanimljivog proizvoda  koje prikazuju različite stilove koje možete postići:

Francuske šiške – francuska manikura za vašu kosu

Dvostruki konjski rep – sofisticirani konjski rep s detaljima koji mu daju „pop štih“

Bubble punđa – tetovaža rađena po mjeri za vašu kosu  

Riblja kost u boji – poznata pletenica s primjesom boje za zaigrani look

Obrnuti Ombré - žarki Ombré za električni završni učinak

Preko duge – pramenovi u duginim bojama za fantastičan look