S Dolce&Gabbana make-upom izgledajte poput Monice Bellucci

| Beauty |

Dolce&Gabbana True Monica make up kolekcija inspirirana Monicom Belluci, glumicom talijsnkom

Dugogodišnja muza modne marke Dolce&Gabbana, seksipilna Monica Bellucci, predstavlja oličenje D&G žene u svakom pogledu. Njena svevremenska ljepota prirodno zrači, a poznata je i po jednostavnom i minimalističkom šminkanju koje samo dodatno naglašava njen božanski izgled prave žene. Stoga ne čudi da je upravo Monica postala i najnovija beauty ambasadorica svoje najdraže modne kuće i inspiracija za njihovu novu liniju make-upa, True Monica.

"Mi smo uvijek, stalno i zauvijek inspirirani Monicom, ona će za nas uvijek biti originalna Dolce & Gabbana žena - prirodna, vječna ljepotica sa snažnim neprikosnovenim karakterom iznutra" izjavili su dizajneri povodom svoje nove kolekcije make-upa.

Dolce&Gabbana True Monica make up kolekcija inspirirana Monicom Belluci, glumicom talijsnkom
Dolce&Gabbana True Monica make-up kolekcija

Kolekcija "True Monica" nedavno je došla u dućane, a sastoji se od tri nijanse luksuznih ruževa za usne, tri olovke za usne, palete sjenila za oči, olovki za oči i lakova za nokte.

"Monikin klasični izgled odgovara skoro svim tipovima i nijansama kože i lako se dolazi do njega“ kaže poznata svjetska vizažistica poznatih osoba, Pat McGrath i dodaje "Prvo nanesite crnu olovku za oči, malo je razmažite da ne crta nije jako istaknuta, zatim nanesite sjenilo kako bi istaknuli oko, a kako bi dobili usne pune poput Monikinih prvo nanesite na cijelu usnu olovku za oči, a zatim ruž za usne. Nijansa „Nude Monica“ više odgovara tamnijoj koži, dok „Gentle Monica“ s bazom roze boje više odgovara onima s porculanskim tenom."