Ružmarin je odličan saveznik u borbi protiv gubitka kose - evo kako ga koristiti

| Beauty |

Prirodni lijek protiv gubitka kose - ružmarin

Ružmarin je jedan od omiljenih mediteranskih začina no on također ima i ljekovita svojstva. Beauty industrija sve više stavlja naglasak na prirodno, a recept protiv gubljenja kose, koji ćemo vam ponuditi u nastavku, ne može biti prirodniji nego što je.
Ružmarin ima mnoge prednosti za vašu kosu. Zbog svojih svojstava potiče cirkulaciju vlasišta što samim time usporava gubitak kose odnosno omogućava vašoj kosi da zdravije i brže raste.
Kako bi se učinkovito borili protiv ispadanja kose spravite čaj od ružmarina, a mi vam u nastavku donosimo kako i na koji način koristiti čaj od ružmarina za zdraviju i bujniju kosu.

Prirodni lijek protiv gubitka kose - ružmarin

Sve što vam je potrebno kako bi spravili čaj od ružmarina jesu 4 šalice vode, 15 grančica ružmarina. Ono što trebate napraviti jest da u lonac dodajte 4 šalice vode i ružmarin te sve skupa prokuhate. Ostavite sve skupa tridesetak minuta da odstoji. Nakon toga ostavite da se rashladi na sobnoj temperaturi. Čaj je potom potrebno procijediti i preliti u bocu s raspršivačem kako biste čaj mogli špricati po kosi. Čaj je potrebno dva puta dnevno špricati na tjeme kose.