Zauvijek se riješite natečenih očiju

| Beauty |

Instahram / @romeestrijd

Maska od bioceluloze za zaglađivanje područja oko očiju i protiv podbuhlosti


Naše oči govore mnogo o našoj dobi i načinu života. Područje oko očiju je vrlo atipičan dio lica. Koža područja oko oka je najtanji, najkrhkiji i najaktivniji dio tijela. Ona je 3 do 5 puta tanja od kože ostatka lica. Zato zahtijeva posebnu pozornost. Njezina osjetljivost i neprekidno pomicanje čine područje oko očiju posebno sklonim stvaranju znakova umora (vrećice, podočnjaci, nedostatak sjaja) i starenja (bore, dehidracijske borice, gubitak čvrstoće).

Kao odgovor na problematiku znakova umora i starenja područja oko očiju, Biologique Recherche je razvio svoj inovativni proizvod: Patches Défatigants. On kombinira inovativnu podlogu od bioceluloze, oblik »pincete«, i aktivne sastojke prilagođene tankom i krhkom području oko očiju.
Patches Défatigants izrađeni su od prirodnih bioceluloznih vlakana, prethodno su natopljeni formulom obogaćenom aktivnim sastojcima protiv podbuhlosti, podočnjaka i bora. Njihov oblik sličan pinceti omogućuje optimalnu primjenu najbliže području oko očiju kako bi se postigao učinkovit i sveobuhvatan tretman.

Odmah se smanjuje podbuhlost, koža je zaglađena i podignuta, a bore i borice su manje vidljive te oči izgledaju odmorne.
Tanak poput membrane, bioceluloza je materijal čija su vlakna 1000 puta tanja od promjera vlasi kose, pruža izuzetnu moć upijanja i bioraspoloživosti. Može zadržati do 100 puta više od svoje suhe težine.

Bioceluloza djeluje kao drugi sloj kože: 10 puta je učinkovitija od konvencionalnih maski! Biologique Recherche na taj način pruža novi doživljaj njege koji kombinira inovativnost, udobnost i učinak u unaprijed doziranom obliku. Koncentrat aktivnih sastojaka bori se protiv podbuhlosti, dehidratacijskih borica, podočnjaka i bora.