Rihanna za MAC kozmetiku

| Beauty |

Rihanna za MAC

Poznato je kako kozmetička kuća MAC ima dugu povijest suradnji sa zvijezdama no sigurni smo kako je Rihanna najveća od svih dosadašnjih. Danas je ovaj kozmetički div, baš na Rihannin rođendan, objavio i najavio suradnju s predivnom barbadoškom pjevačicom. Naime, radi se o suradnji na čak nekoliko make-up linija koje će izlaziti u mini serijama tijekom ove godine. Iako je MAC do sada surađivao s mnogima, po prvi puta jedna će zvijezda dizajnirati čak nekoliko serija make-upa.

Prema najavama, prva kolekcija izaći će usporedno s Rihanninim koncertima u New Yorku u sklopu njene „dijamantne“ turneje. Na koncertima 4. i 5. svibnja osvanuti će MAC pop-up dućani koji će ekskluzivno prodavati "RiRi" kolekciju. Prvi proizvod koji će ugledati svijetlo dana ruž je pod nazivom "RiRi Woo" nspiriran najdražim crvenim MAC ružem za usne ove pjevačice - "MAC Ruby Woo-om".

Rihanna za MAC

MAC i Rihanna lansirati će ukupno četiri kolekcije tijekom ove godine i to pod nazivom "RiRi loves" , a sve će kolekcije sadržavati i "RiRi Woo" ruž za usne. Ljetna kolekcija uključivati će još dva ruža za usne, highlighter i rumenilo, dok će za jesen RiRi osmisliti liniju od četiri ruža za usne, paletu sjenila za oči i umjetne trepavice. Blagdani će biti u znaku božićne linije koja će sadržavati mini kolekciju od čak deset lakova za nokte, kozmetičke tobicu i naravno, još ruževa za usne.

Povodom suradnje Rihanna je za WWD izjavila: „Kada pomislite na make-up prvo što vam padne na pamet je MAC. Neovisno o tome koju ste boju poželjeli, uvijek jednostavno kažete: „Idemo u MAC“. MAC-ov make-up koristim na svim turnejama već toliko godina da mi je to već sasvim prirodno. Inače, oduvijek volim make-up i uvijek sam govorila ako se ikada upustim u osmišljavanje make-up linije to mora biti sa nekom pravom i kvalitetnom markom. Nikada nisam mislila da ću biti u mogućnosti raditi na osmišljavanju make-up linije s tako velikom i važnom kozmetičkom kućom, pogotovo u ovako mlada.“ 

Rihannu u kampanji za njenu suradnju s MAC-om već su snimili Mert i Marcus i to za jesensku i božićnu kolekciju, pa ćemo se za fotografije ipak malo strpiti.