Rihanna osnovala svoju vlastitu beauty kompaniju

| Beauty |

Rihanna voli svoju mladu kosu!
Rihanna osnovala vlastitu beauty kompaniju!

 Već mjesecima slušamo brojna šaputanja kako Rihanna pokreće svoju vlastitu beauty kompaniju - i čini se kako su se sva naša potajna nadanja napokon ostvarila. Pjevačica je jučer objavila kako je službeno pokrenula kreativnu agenciju za beauty i styling u Los Angelesu, pod imenom Fr8me. 

"Kosa, makeup i styling igraju veliku ulogu u kreativnosti", rekla je Rihanna. "Jako sam uključena u taj dio svog procesa, stoga je ova agencija bila gotovo organska stvar za mene." Fr8me već sada predstavlja Rihanninu osobnu vizažisticu Mylah Morales, kao i celebrity frizerke Patriciju Morales i Marciju Hamilton, obje poznate po svojoj neobičnoj i uvijek inovativnoj estetici.

Rihanna je uvijek imala poseban osjećaj za otkrivanje mladih i relativno nepoznatih umjetnika i talenata. "Sretni smo jer imamo neke od najboljih kreativaca u  Fr8me-u, ali uvijek ima mjesta za pronalazak novih talenata s posebnim vještinama", kaže Rihanna. Za to će im svakako odlično poslužiti društvene mreže, a ako znamo nešto o Rihanni onda je to činjenica - da sve što poželi to i ostvari.