Revolucija ruževa za usne iz YSL Beautéa

| Beauty |

YSL Beauté već desetljećima lansira revolucionarne ruževe za usne. I ove je godine pripremio proizvod kojemu nijedna žena neće moći odoljeti - Tatouage couture, trend tetovaža u kombinaciji s ultra luksuznom formulom. Ova kolekcija  odvažnih nijansi koje odražavaju neumoljiv stav namijenjene su buntovnim usnama. Boje su intenzivne i postojane, s dozom ležernosti i pojačanim mat finišem. Iako su guste poput tinte, nema težine, već samo prekrasan osjećaj gole kože.  

YSL Beaute

Inovativna formula još je intenzivnija i matirana do ekstremnih granica: raskoš boja uz osjećaj gole kože, zahvaljujući visokoj koncentraciji pigmenata u iznimno tankom sloju. Od jutra do večeri i novog jutra, TATOUAGE COUTURE ostavlja dugotrajan trag. Lagani poljubac kosog aplikatora ostavlja dugotrajnu boju na usnama. Inovativni dizajn omogućuje precizno iscrtavanje i konturiranje zavodljivih oblina usana, uz kontrolu pokreta kao kod profesionalnih vizažista.

YSL Beaute

Nijanse su ispisane tintom na novoj, zavodljivoj bočici od mutnog stakla. Elegantna, ležerna i ultra moderna, daje naslutiti nijansu koja se krije u unutrašnjosti. Iz YSL-a poručuju kako za svaku ženu postoji savršena nijansa, upravo zato ovaj ruž dolazi u 18 nijansi.  18 nijansi, 18 stavova jer svaka nijansa ima svoju priču.

YSL Beaute

Uz ovaj savršeni ruž, YSL Beauté izbacio je i Dessin des Levres, multifunkcionalni lip styler koji ostavlja prepoznatljiv trag, a koji se može koristiti na razne načine. Tri načina primjene ove nove olovke za usne koja obavija usne kremastom, glatkom formulom uz šestosatnu postojanost boje: možete je koristiti kao preciznu olovku, meku podlogu s kojom se savršeno stapa bilo koji ruž ili kao suvremeni highlighter za nijansiranje i konturiranje. Iscrtajte usne, ispunite ih bojom ili naglasite njihov oblik preklapanjem nijansi ili pomoću tzv. strobinga  jer olovke za usne vraćaju se u velikom stilu.

YSL Beaute

Vršak ove moderne olovke omogućuje precizno nanošenje i stapanje boja, dok se na drugom kraju nalazi fleksibilni dio koji omogućuje stapanje i omekšavanje prijelaza. Dolazi s ugrađenim šiljilom i to u 10 nijansi koje odgovaraju zvijezdama iz kolekcije Rouge pur Couture. 

YSL Beaute

 Tatouage ruževi koštati će oko 290 kuna, dok će Dessin des levres lip styler biti 203 kune.  

YSL Beaute