"Renee" najavljuje nove proljetne trendove frizura i boje kose

| Beauty |

Početak svake godine donosi nove trendove i promjene u svim sferama lifestylea. Trendovi se mijenjaju sve brže i brže, a tko želi biti u trendu neminovno mora pratiti modu, kako u odijevanju, make-upu, obrvama i noktima, tako i kosi.
Kosa je oduvijek bila ogledalo svake žene, njen zaštitni znak. Želja da imamo lijepu i njegovanu kosu, opravdana je jer lijepa kosa je ono prvo što primijetimo na svakoj osobi.
Kakve trendove, koje tehnike te koje sve promijene za ovo proljeće preporučuju frizeri, odgovore na ova pitanja smo potražili u poznatom zagrebačkom salonu „Renee“.

Novi trendovi za 2018.
Novi trendovi za 2018. - šiške

„Ovo proljeće u modi su opuštene, ležerne frizure s vrlo toplim, kremastim nijansama i nježnim podtonovima. Novi trend zove se nude, a zapravo slavi prirodnu boju kose koja se samo osvježava tzv. balayage pramenovima, ali ovaj put trend su obrnuti balayage pramenovi (započinju svjetlijom nijansom pri korijenu kose i prelaze u nekoliko nijansi tamniju boju na vrhovima. Odličan je način za potamnjivanje svijetle kose na vrlo efektan način, a jednako dobro izgleda i u smeđim nijansama) ili pak bojenjem kose uz njen korijen, bitno je da je kosa nježno iznijansirana, najčešće svjetliji tonovi idu uz lice, a tamniji unutar kose, kao da je sunce posvijetlilo kosu i toniralo je. Također veliki hit ovog proljeća bit će ledeno plava kosa, s podtonovima plave ili boje lavande. Naravno, osvježenje kose možete pronaći i u samoj promijeni njezine dužine, a ovo proljeće veliki hit je kosa do ramena, ravni rez ili slojevi kojima se postiže volumen, ali i šarmantne šiške kojih se ne treba bojati.“- kaže vlasnica salona Renne Inglese.

Novi trendovi frizura i boja u 2018.
Novi trendovi frizura i boja u 2018.

„Moj izbor je duga kosa koja nikada ne izlazi iz mode, ali ona nikako, nikako ne smije biti dosadna. Za dugu kosu pripremite se na tretmane za duboku obnovu i njegu, jer je to neophodno da bi bila lijepa i zdrava, ali ovo proljeće dugoj kosi dodajte malo vibre, npr. šiške koje su totalni hit.“ – kaže frizerka Karla Čabraja te dodaje: „Također, hit ovog proljeća je uglađena frizura, na kraju s uvojcima. Da biste postigli takav izgled, uzmite češalj s gustim zupcima i nanesite kremu za oblikovanje kose. Dio po dio oblikujte s češljem, sve dok ne dobijete zaglađenu, fino oblikovanu frizuru.“

Novi trendovi frizura i boja u 2018.
Novi trendovi frizura i boja u 2018.

„I kovrče su u modi. Bilo da imate prirodne kovrče ili svakog jutra provodite sate i sate pred ogledalom uvijajući kosu na uvijaču, znajte da se trud isplati. Više definirane i voluminozne kovrče definitivno su „in“, kao i valovi koji savršeno pašu na balayage pramenove te opuštene obrnute pletenice koje svaka žena poželi imati jer pašu gotovo na svaku odjevnu kombinaciju.“ – dodaje frizerka Martina Horvat.

Novi trendovi frizura i boja u 2018.
Novi trendovi frizura i boja u 2018.

Ako se želite samo dodatno informirati o novim proljetnim trendovima i cijenama ili pak želite biti u trendu i zasjati uz nove i inovativne tehnike bojanja kose i šišanja te dogovoriti svoj termin javite se sjajnom timu stručnih i uvijek ljubaznih frizerki salona „Renee“ iz Vlaške 45 na telefon 01/4814418 ili jednostavno prošećite do salona.

Novi trendovi frizura i boja u 2018.
Novi trendovi frizura i boja u 2018.
Novi trendovi za 2018.
Novi trendovi za 2018. - obrnuta pletenica
Novi trendovi za 2018.
Novi trendovi za 2018.
Novi trendovi za 2018.
Novi trendovi za 2018. - pletenica