Rekreirajte odvažne usne Joan Smalls

| Beauty |

Rekreirajte odvažne usne Joan Smalls
Joan Smalls na Met Gali

Popularna manekenka Joan Smalls je za Met Galu nosila nude haljinu, pletenicu i odvažne ljubičaste usne. Iako nije pratila ovogodišnju temu, Joan se zaista istaknula u moru posjetitelja.

Iz Fashioniste su kontaktirali njenog MUA Sir Johna, inače i povremenog MUA od Beyonce, i upitali ga: Koji je to ruž? Morate priznati da ovakvu nijansu nismo imali prilike vidjeti na tržištu, a njegov odgovor objašnjava sve: Pomiješao je navy eyeliner, ružičasti i magenta ruž, a svi proizvodi su od Estée Lauder. Sama imena proizvoda, kao i način na koji ih je izmiješao nam još uvijek nije poznat, no vjerujemo da će se ubrzo saznati.

Sama Smalls je prokomentirala kako je zaista htjela snažna usta kako bi iskakala uz njenu jednostavnu, edgy i nude haljinu.

Ove sezone je najavljen trend Pantone nijanse "Radiant Orchid", koja je u stvari jedna hladna ljubičasta s pastelnim prizvukom, no usnice Joan Smalls na Metu izgledaju toliko dobro i hrabro, da vjerujemo kako će ubrzo postati trend među fashionisticama - možda i veći no "Radiant Orchid"!

Rekreirajte odvažne usne Joan Smalls
Boja 2014. godine