RÉDUIT Revolution: Nova tehnologija koja kozmetičke tretmane čini 10 puta učinkovitijima

| Beauty |

Švicarska beauty kompanija RÉDUIT objavila je pokretanje Hairpods ™ i RÉDUIT One, ručnog kozmetičkog uređaja koji dramatično poboljšava apsorpciju aktivnih sastojaka u kosu i kožu.

Oba uređaja koriste mikrotehnologiju za poboljšanje svojih posebno formuliranih kozmetičkih rješenja, a  RÉDUIT je u mogućnosti pružiti barem deset puta učinkovitije kozmetičke tretmane od ostalih sličnih rješenja.

Ultrazvučna difuzija, zvučna pulsiranja, LED tretmani i magnetsko magljenje koriste se za aktiviranje jedinstvenih formula proizvoda, osiguravajući da se aktivni sastojci proizvoda bolje apsorbiraju.

Nadalje, značajno smanjuju potrebu za popunjavanjem formula konzervansima, stabilizatorima i zgušnjivačima, što znači manje neaktivnih kemikalija, što rezultira značajnim smanjenjem otpada bez narušavanja kvalitete.

Osnivač i izvršni direktor RÉDUIT-a Paul Peros rekao je: „Kao prva tvrtka koja je primijenila mikrotehnologije na kozmetičkom prostoru, želimo se okrenuti kozmetičkoj industriji tako da potrošačima dajemo priliku da učine više s manje. Većina aktivnih sastojaka u kozmetičkim proizvodima odlaže se sušenjem, kristalizacijom ili jednostavno brisanje s kože ili kose, a da pritom ne učine ono za što su namijenjeni. RÉDUIT-ova tehnologija osigurava svaku kap proizvoda, čineći ih najmanje deset puta učinkovitijim, a istovremeno smanjuje potrebne količine. To drastično poboljšava rezultate kozmetičkog tretmana te  istodobno pojednostavljujući rutinu potrošača i pomaže u rješavanju ogromnih problema industrije s otpadom.".

Izvlačenjem ove tehnologije iz laboratorija i stavljanjem direktno u ruke potrošača, RÉDUIT je u mogućnosti drastično poboljšati isporuku rješenja za njegu kose, kože i šminke, izvan bilo kojeg drugog kozmetičkog proizvoda.

Svaki Hairpod ™ i njegov program primjene prilagođeni su rezultatu koji tražite, a uz pomoć optimiziranih magnetskih polja, zvučnih pulsacija i LED svjetla, u skladu s odabranim tretmanom, dobivate kosu kakvu ste oduvijek željeli, pritiskom na samo jedan gumb.