Recite zbogom miteserima i to zauvijek

| Beauty |

Instagram / @johannaherrstedt

Da li i vi zavide onim sretnicama s čistim porculanskim tenom i potajno se nadate da ćete pronaći barem jednu skrivenu začepljenu poru ili miteser? Dosta je bilo zavisti, jer vam donosimo dobru vijest. I vi možete imati čistu i glatku kožu ako počnete koristiti pravila pomagala i alate, jer na vaše iznenađene (ili možda ne), prsti nisu rješenje i najbolja ideja za borbu protiv mitesera.

Pronašli smo četiri najučinkovitija beauty alata protiv crnih točkica koje nitko ne voli. Osim što ćete se zabaviti s njima, također će i dubinski pročistiti vašu kožu.


Lavany usisavač za pore
Djeluje baš kao što mu i ime zvuči. Beauty električni aparatić stvara vakuum koji usisava višak sebuma i čestica prljavštine iz pora vašeg lica. Uređaj ima četiri različite razine intenziteta i četiri zamjenska usisna nastavka. Savjetujemo vam da ga koristite prije spavanja, jer će vam se koža nakon upotrebe zacrveniti i potreban joj je kratki oporavak.

Egg Pore Blackhead Steam Balm
Slažemo se da pakiranje u obliku jaja izgleda pomalo čudno. Jednom kada otvorite proizvod pronaći ćete gel koji je nalik na balzam. U svom sastavu ima morske soli i sastojke aktivnog ugljena.
Balzam se umasirava u kožu tri do pet minuta. Masiranjem se zagrijava, otvara pore i uklanja suvišno ulje i prljavštinu.

Profesionalni pribor za čišćenje pora
Izgleda zastrašujuće, ali je super učinkovit. Pribor za uklanjanje mitesera koji ste već mogli vidjeti u svim kozmetičkim studijima. Tanak i nehrđajući čelični pribor jednostavno je za čistiti te ga se lako održava higijenskim kako be ni uzrokovao upale i slične pojave na koži zbog viška bakterija.
Pribor je dostupan u različitim veličinama i oblicima i ne zaboravite ga dezinficirati prije svake uporabe.

Trake s aktivnim ugljenom
Samoljepljive trake s aktivnim ugljenom rade poput magneta: zahvaćaju duboke prljavštine, sebum i mitesera te sve skupa povlače na površinu kože nakon desetak minuta direktnog izlaganja.
Međutim budite oprezni i ne pretjerujte. Koristite ih svakih par dana za vidljive rezultate.