Recite "ne" visećim grudima u 5 koraka

| Beauty |

Recite "ne" visećim grudima u 5 koraka
Brinete li se o grudima na pravi način?

Svi želimo imati čvrste, lijepe grudi zauvijek, no godine i gravitacija uzmu danak i na najboljima. Međutim, postoje mnogi trikovi pomoću kojih možete izbjeći prerano višenje grudi. Među njih spadaju i izvrsna briga o tijelu, vježbanje, zdrava prehrana, ali i fantastičan grudnjak. Saznajte detalje u nastavku.

1. Grudnjak vam mora pristajati kao druga koža
Mnoge polemike vode se vezano s tim povećava li nošenje grudnjaka višenje grudi ili pak to potiče ne nošenje grudnjaka, no znanstvenici se slažu oko sljedećega - stišće li vas grudnjak previše, tj. diže li vam previše grudi, grudi će vam s vremenom početi brže visiti, što znači da pri kupnji grudnjaka morate pronaći idealnu veličinu. Za to je najbolje posavjetovati se s prodavačicom u dućanu specijaliziranom za prodaju donjega rublja. S druge strane, postoji 15-godišnje istraživanje koje je pokazalo kako su žene koje nikad nisu nosile grudnjak nakon 15 godina imale manje viseće grudi od žena koje su ga nosile. Hale Berry pak tvrdi da ima čvrste grudi jer uvijek spava u grudnjaku, dok ga drugi nikad ne preporučuju... Situacija je, izgleda individualna, no grudnjak koji vam je "taman" svakako je izvrstan početak.

Ususret Valentinovu: Ovo su najseksi grudnjaci za male grudi
Morate izabrati pravi grudnjak!

2. Morate piti dovoljno vode
Voda se s razlogom smatra magičnom tekućinom - unosimo li je dovoljno na dnevnoj bazi u naš organizam pomoći će nam smršavjeti, uljepšat će nas i očistiti od toksina. Voda je fantastična i za kožu, dok je manjak iste može učiniti grubom i naboranom, i to ne samo na licu. Grudi možete dodatno i očvrsnuti kremama specijaliziranima za grudi i njihov najbolji mogući izgled.

3. Morate ih zaštititi od sunca
Jednako kako nosite kreme/pudere sa zaštitnim faktorom pri prvim zrakama sunca, jednako se morate odnositi i prema grudima. Koža na prsima je vrlo osjetljiva, a pretjerana izloženost suncu vaše grudi će objesiti i prijevremeno postarati.

Kako dobiti i sačuvati preplanuli ten?
Obavezno koristite zaštitni faktor i na grudima

4. Nemojte pušiti
Istraživanje dugo 8 godina pokazalo je kako pušenje može utjecati na preranu obješenost grudi. Pitate se kako? Zato što cigarete utječu na vaš elastin, točnije uništavaju ga, pa vaša koža gubi mladolik izgled i zategnutost.

5. Održavajte istu težinu
Skače li vaša težina s više na nižu redovno, vaše grudi će patiti. Koža gubi elastičnost kada je istegnuta, a to se događa debljanjem, a kada smršavite, smršavit ćete i u grudima (jer u njima također ima masnoće), a proširena koža će ostati takvom. Spasit će vas postepeno gubljenje težine uz vježbanje. Vježbajte prsne mišiće koji će pomoći utegnuti kožu i učiniti vaše grudi mrvicu čvršćima.