Razmišljate li o botoxu? Evo što sve trebate znati

| Beauty |

Botox - Poliklinika iDENT

U 21. stoljeću mnogima botox nije nepoznanica. Sve se više žena i muškaraca svakodnevno odlučuju na tretmane botoxom te im oni postaju neizostavan dio života. Ipak, za one kojima je botox i dalje nepoznanica, doktor Goran Mušterić iz poliklinike iDENT pojasnio je temu estetike lica i botox-a.

Botox je u posljednja dva desetljeća donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana, bez straha od kirurškog noža. Botox učinkovito uklanja bore na čelu, bore nastale mrštenjem te sitne bore oko očiju. Dodatno može ukloniti bore na nosu te podignuti obrve, kutove usana i zategnuti vrat. Čudesne aplikacije botoxa uključuju i spuštanje usne kod pacijenata kojima se previše vidi zubno meso te sužavanje lica kod onih koji imaju previše izraženu muskulaturu za žvakanje.

Botox - Poliklinika Ident
Botox - Poliklinika iDENT

Botox nije otrov nego prirodni protein bez dugotrajnih nuspojava. U našim su stručnim rukama rezultati uvijek vrlo prirodni, a baby botox aplikacijom postižemo odlične rezultate, bez velikog utjecaja na mimiku lica. Prije aplikacije botoxa kod svakog pacijenta ispitamo rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici lica. Nakon precizne identifikacije mišića koji snažnim djelovanjem stvaraju neželjene bore, tankom se iglom aplicira botox. Mišići se s vremenom opuštaju budući da botox blokira put živčanim impulsima prema mišiću. Koža koja prekriva te mišiće zateže se i izglađuje jer je preostali aktivni
mišić napet i na taj se način eliminiraju bore.

Botox - Poliklinika Ident
Botox - Poliklinika iDENT

U Poliklinici iDENT svaki je detalj važan te se posebno pazi na individualni pristup. Zbog toga se svakom pacijentu pristupa sa puno pažnje, uzimajući u obzir želje i mogućnosti svakog pacijenta kako bi zajednički postigli željeni rezultat. Osim estetike lica, u Poliklinici iDENT možete obaviti i usluge ortodoncije, oralne kirurgije, stomatološke protetike, ali i estetske stomatologije. Njihova novootvorena poliklinika nalazi se na adresi Radnička cesta 21/1, a naručiti se ili saznati sve što vas dodatno zanima možete putem njihove web stranice, mailom ili pozivom na broj 01/4572-433.