Razgovor s mladom Majom Šiprak čiju prirodnu kozmetiku Bouvier žele svi!

| Beauty |

Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike
Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike

Uspjeh je relativan pojam, svatko pod uspjehom smatra različite stvari, ali jedno je sigurno: kad mlada djevojka, s 23 godina i završenom komunikologijom, osmisli vlastiti brend te ga uspješno plasira na tržište te štoviše, izazove pravu pomamu za istim, jedno je sigurno: to se zove uspjeh. Uz to, Maja je zaista svestrana i ambiciozna mlada poslovna žena pred kojom su tek životni izazovi, ali ona ne preza ni pred čim. Ne boji se izazova. Otvorena, iskrena, jednostavna i uporna kakva je, Maja je sigurno netko o kome ćemo tek slušati...

Majo, otkrijte nam nešto o sebi?

Uvijek sam mrzila ovo pitanje. Što reći? Zaista sam privatno sasvim obična djevojka koji uživa u sitnim stvarima. Ništa se nije promijenilo osim što mi je dan postao prekratak. Još uvijek volim svoja jutra uz Barcaffe kavu, još uvijek volim šetnje prirodom, duge kupke i druženje s prijateljicama, čašu vina nakon napornog dana. Još uvijek sanjam, još uvijek imam previše robe u ormaru, još uvijek gledam na sve pozitivno...
Budući da ste dosta mlada ušla u poduzetničke vode kako usklađujete poslovni i društveni život?
Još uvijek se mučim na tom području. Održavanje brenda, od same komunikacije s javnostima, do planiranja sljedećih koraka i pripremanja, nije nimalo jednostavan zadatak. Odjednom mi je dan od 24 sata postao prekratak i nažalost nekad čak i ne stignem imati kvalitetan društvenu život. No, naučila sam prioritizirati zadatke i naoružana rokovnicima i planerima ipak uspijem uhvatiti vremena za meni one najbitnije.

Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike
Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike

Što sve nudite?
Nudimo predivan osjećaj na koži i regeneraciju na kojoj će vam koža biti zahvalna. Za sada imamo samo jedan proizvod, naš poznati Rose Revival koji dolazi u luksuznom individualnom i set pakiranju. Svi iznimno hvale ovaj proizvod zbog njegove višenamjenske prirode. Krema je odličan make up starter, ostavlja kožu svilenkasto mekom te ima savršen revitalizacijski učinak kojim zaglađuje nepravilnosti povećavajući besprijekornost tena.

Bouvier prirodna kozmetika
Bouvier prirodna kozmetika

Kako je krenula vaša priča o uspjehu?
Priča o uspjehu krenula je nekako spontano. Znala sam da trebam uzeti stvari u svoje ruke i sama stvoriti svoju priliku. Po karakteru sam dosta uporna i tvrdoglava osoba koja će prekoračiti limite svojih mogućnosti ako zaista nešto želim. Smatram da je jedina tajna životnog uspjeha ta da čovjek bude spreman kada se pojavi njegova prilika. Ako priliku ne uviđaš danas, nećeš je vidjeti ni sutra. Kada sam osvojila stipendiju grada Zagreba, odmah sam znala da je upravo to prilika da započnem nešto veliko. Nisam se dvoumila ni minute jer sam od malena maštala o tome da imam svoj kozmetički brend koji će se moći pohvaliti ne samo prirodnim i kvalitetnim sastojcima već i elegantnim pakiranjem. Tako je priča krenula, no smatram kako sam još uvijek na početku...

Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike
Maja Šiprak, vlasnica brenda Bouvier kozmetike

Možete li onda svoj današnji bussines nazvati svojim dugogodišnjim snom?
Moram priznati da ja, kao i mnoge druge mlade djevojke, u stvari nisam znala što želim raditi u životu, jesam li doista upisala fakultet koji me zanima i mučila sam se sa svim tim životnim pitanjima koje uostalom si svi postave barem jednom tijekom života. No, ovo je svakako bio jedan od mojih snova. Samim time je i bilo lakše. Kada je sve krenulo uopće mi nije bilo teško odrediti kako će izgledati proizvod ili u kojem smjeru želim krenuti s pričom o brendu, sve sam to već znala jer nikad nisam prestala maštati...
Od kuda ideja i kakvi su sada dojmovi?
Ideja je krenula još prije par godina, kada nisam mogla ni sanjati da ću zaista sve prebroditi i imati svoj proizvod u rukama. Naime, od kada znam za sebe koristim samo prirodnu kozmetiku, što zbog obiteljske tradicije, što zbog boljeg učinka na mojoj koži. Međutim, uvijek sam osjećala kao da nešto nedostaje i ponekad nisam bila zadovoljna s mirisom i izgledom proizvoda kojeg sam koristila. Naravno, to nije ništa čudno za prirodne proizvode, ali htjela sam nešto više, htjela sam da svi segmenti i detalji budu usuglašeni, da krema bude jednako privlačna osjetilima koliko je i efikasna. Kao što sam i navela, zaista sam dugo o tome razmišljala i maštala kako bi ja to napravila da dobijem priliku. Zaista mi je drago da mi se ista i ostvarila... jer upravo su dojmovi naših kupaca ono što mi daje dodatan vjetar u leđa i potiče me da se svakim korakom sve više trudim i dajem sve više od sebe. Jako sam iznenađena svim pozitivnim komentarima i brzinom kojom lijepa riječ putuje. Upravo zbog takvog kvalitetnog proizvoda koji imam, svi kupci se vraćaju.

Bouvier prirodna kozmetika
Bouvier prirodna kozmetika

Kome je namijenjena Bouvier kozmetika?
Bouvier kozmetika namijenjena je svim suvremenim ženama, zatim ženama koje žive ubrzanim životom, ženama koje vole prirodno i vole elegantno.
Ova beskompromisna formulacija sadrži samo visoko kvalitetne sastojke, svojom je brzo upijajućom formulom idealan make-up starter, održava kožu svilenkasto mekom i besprijekornom kroz cijeli dan te pruža potrebnu regeneraciju i tijekom noći. Jako dugo smo radili na savršenom receptu koji njeguje i revitalizira i suhu i masnu kožu, a aktivan sastojak hijaluron (visokomolekularni i niskomolekularni) čini ovu kremu pogodnu i za žene koje koriste anti age kozmetiku. Kremu su isprobale brojne žene svih dobnih skupina i svih tipova kože te jedina zajednička crta koju su imale je oduševljenje formulacijom.
Rekli ste, izrađena je od najkvalitetnijih sastojaka, kojih i kakvi su učinci?
Dragocjene sastojke smo pažljivo birali i moram priznati da smo na samoj recepturi zapravo najviše i radili. Zbog izrazito strogih pravila pri odabiru sirovina, svi su sastojci prirodni, dobiveni od visoko certificiranih uzgajivača, u potpunosti bez parabena, parafina, mineralnih ulja i silikona. U Rose Revival kremi tako se nalazi ulje ploda divlje ruže, ulje ružinog drveta, ulje sjemenki marelice, ulje sjemenki grožđa, kukui ulje, ulje jojoba, hidrolat ruže, eterično ulje geranij egipat te eterično ulje ruže. Svi sastojci su poznati po svom pozitivnom djelovanju i upravo zbog toga su iznimno cijenjeni u području njege lice.

Bouvier prirodna kozmetika
Bouvier prirodna kozmetika

Jesu li neki novi preparati u pripremi?
Novi preparati su svakako u pripremi. Prije svega, planiramo lansiranje novog proizvoda koji će također imati sve karakteristike Bouvier brenda, ali i proširenje Rose Revival linije.