Raskošan Božić s L'Erbolario proizvodima

| Beauty |

Božićna atmosfera ne bi bila ista bez prepoznatljivih mirisa koji nas uvijek asociraju na ovo čarobno vrijeme u godini. S obzirom na to da su parfemi omiljen i najčešći blagdanski poklon idemo spojiti ugodno, mirisno i romantično te se upoznati  s novim, raskošnim L'Erbolario linijama koje mirišu na nadolazeće blagdane.

Riječ je o linijama stvorenim u čast dva plemenita metala: zlata i srebra - L'Erbolario Silver Bouquet te L'Erblolario Golden Bouquet te liniji bogatoj Karite maslacem.

Kako miriši srebro?

Kako bi proslavili čistoću i skromnost ljepote srebra , L' Erbolario fitokozmetički laboratoriji su stvorili ovu parfumiranu liniju, „buket“ s ekstraktima biljaka čiji listovi imaju zapanjujuće srebrnaste nijanse i bogati su aktivnim sastojcima koji vlaže, toniraju i štite kožu, čak i vrlo nježnu kožu. Vrijesak, genepi, muškatna kadulja i lavanda obogatit će vašu svakodnevnu njegu. U liniji možete pronaći parfem, gel za tuširanje, dragocjenu kremu za tijelo, parfumirani sapun s aktivnim biljnim sastojcima te deo losion.

Kako miriše zlato?

Zlato je život, sjećanje na ljubav, sveto i svjetsko, ljudsko i božansko. Kako bi mu odali počast, L'Erbolario je odabrao cvijeće zlatne boje: žuti iris, zlatnica (solidago), jaglac te ovaj veličanstveni Zlatni Bouquet spojio s jednako bogatim i vrijednim sastojkom za kožu – bagremovim medom. U liniji se nalaze parfem, gel za tuširanje, bogata i dragocjena krema za tijelo, parfumirani sapun s aktivnim biljnim sastojcima te Golden Bouquet svjetlucajući mirisni prah.

U Golden Bouquet liniji nemojte zaboraviti isprobati parfem te uronite u svjetlost i bogatstvo zlata s osunčanim buketom žutog irisa, narančinog cvijeta, tonke, vanilije i ambera. Mirisne note ovog ženskog parfema su puderastih i cvjetnih aroma. 

Karité linija

Kako  biste nahranili i omekšali kožu svaki dan, nema ništa bolje od shea maslaca koji je poznat po svojem hidratantnom i omekšavajućem djelovanju. Kremasta hranjiva kupelj Karité pogodna je i za najosjetljiviju kožu. Hranjiva krema za tijelo Karité dodatno je obogaćena prekrasnim kokosovim maslacem koji omekšava kožu i kokosovim ekstraktom te destilatom pulpe koji hidratizira i čini kožu elastičnom. Pogotovo u hladnijoj sezoni, naše su ruke uvijek izložene mrazu i atmosferskim utjecajima. Zato je tu Hranjiva krema za ruke Karité, super hranjiva krema za ruke s laganom teksturom.

Što god da odaberete, nećete pogriješiti. L’Erbolario proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama lijekova i medicinskih proizvoda.