Prva YSL skincare linija u Hrvatskoj - PURE SHOTS

| Beauty |

Prva YSL skincare linija u Hrvatskoj, PURE SHOTS.
Prva YSL skincare linija u Hrvatskoj, PURE SHOTS.

Budući smo svi u potrazi za lijepim vijestima, vjerujem da vam donosimo nešto lijepo čemu se vesele sve žene, bile one u karanteni ili ne, a to je lansiranje prve YSL skincare linije u Hrvatskoj, PURE SHOTS  koja objedinjuje hidratantni losion, dnevnu kremu te 4 seruma sa ciljanim djelovanjem.

Linija je od danas dostupna ekskluzivno na douglas.hr.

Predvodnik u njezi kože, YSL Beauty dovodi u pitanje status quo na više načina. Ne samo da je prigrlio odvažan novi pristup njezi kože, već je došao i do revolucionarnog otkrića, a sve to uz ovladavanje nabavom i uz upotrebu dragocjenih sastojaka iz marokanskih vrtova. YSL luksuz nikada nije bio ovoliko učinkovit, inovativan, čist.

PURE SHOTS linija donosi:

- potpuno novo iskustvo njege kože

- revolucionarna saznanja i vidljive rezultate već od prvog jutra

- učinkovitu njegu koja odgovara životnom stilu urbane žene

- bez kompromisa po pitanju izvora sastojaka

Za žene koje žive brzo. Može li njihova koža držati korak?

YSL vjeruje da one zaslužuju sve – obnašati ulogu poslovne žene, putnice, majke, prijateljice...

Što god odabrale, kakav god bio njihov životni stil, želimo im pomoći da imaju kožu kakvu žele bez obzira na okolnosti.

Znanstveni savjetodavni odbor YSL-a se stoga ne sastoji samo od dermatologa, već i od znanstvenika, botaničara i stručnjaka za lifestyle koji su dio ove inovativne perspektive njege kože, u čijem je središtu životni stil.

Pri provođenju naprednih znanstvenih analiza i kliničkih ispitivanja kako bi se istražili učinci urbanog života na kožu, Odbor YSL-a došao je do revolucionarnog otkrića: urbani stil života ubrzava starenje kože za 40 %.

Žene možda ne žele promjene i kompromise u svom životnom stilu, ali su im potrebna rješenja za njegu kože koja su kompatibilna s njim.

Rezultat tog znanstvenog putovanja jesu serum NIGHT REBOOT (zvjezdani proizvod linije) i linija PURE SHOTS kojima se predstavljaju prilagođena i usmjerena rješenja za njegu kože s ciljanom učinkovitošću.

Priroda i znanost ujedinjuju se u inovativnoj liniji koja se bori protiv znakova urbanog starenja za pomlađenu kožu.

Prilikom rada s moćnim i izdržljivim biljkama u vrtovima Ourika u Maroku, YSL Beauty nadzire njihovu sadnju, analize i berbu. Ove se biljke uzgajaju u ekstremnim klimatskim uvjetima i proizvode moćne aktivne sastojke sa snažnim učincima na kožu.

Uz predivna luksuzna pakiranja, brand je još veći naglasak stavio na ekološki dizajnirano pakiranje.

Krema i serum mogu se više puta puniti i time smanjiti utjecaj na okoliš – praktična bočica linije Pure Shots prikladna je za sva četiri seruma, tako da se mogu po želji mijenjati unutar istog pakiranja. Losion se može reciklirati.

Složiti ćete se da je isto kul, praktično i održivo.