Wild West - veganska Naked paleta sjenila prekrasnih boja koju obožavamo

| Beauty |

Naked Wild West

Urban Decay palete sjenila jedne su od najpoznatijih te definitivno najupečatljivijih paleta na svijetu. Njihove najprodavanije palete upravo su NAKED palete sjenila koje obožavaju baš svi, od početnica u šminkanju do poznatih vizažista.

Originalna Urban Decay Naked Palette nastala je 2010. godine, a od tada su izbacili još mnogo poznatih verzija s različitim nijansama i tonovima. Najnoviji dodatak u NAKED kolekciji je upravo paleta Naked Wild West s 12 izrazito pigmentiranih nijansi nadahnutih pustinjom. Ova paleta oponaša boje beskrajnih pješčanih dina, vječno zelenih kaktusa i svjetlucavog noćnog neba. Naked Wild West paleta sjenila objedinjuje najbolje mat, satenske, metalik i sjajne nijanse, koje savršene odražavaju svako raspoloženje.

Naked Wild West

Iskoristite ove svestrane nijanse koje se lako blendaju samostalno ili u slojevima za stvaranje beskrajnih lookova, od nježnih do divljih. Posegnite za tonovima s lijeve strane palete za suptilniji i svjetliji izgled, a ako ga pak želite dodatno naglasiti, preporučujemo nijanse Hold’ Em (topla kremasta metalik brončana) i Cowboy Rick (topla kremasta metalik srebrna). Za one odvažne, na desnoj strani palete možete pronaći nijanse Bud (nježna sjajna tirkizna) i Ghost Town (terakota mat) – ove intenzivne, izrazito pigmentirane boje ističu se svojom živahnošću već s prvim potezom.

Naked Wild West

Ne dopustite da vas pakiranje zavara: ova kutija s imitacijom zmijske kože, kao i sve što sadrži, potpuno je veganska, uključujući i cruelty-free dvostrani kist. Kao i u ostalim Naked paletama, tako i u ovoj svaka nijansa sadrži istu baršunastu formulu za jednostavno ujednačavanje te jarke i odvažne pigmente, pružajući intenzivan i postojan izgled nakon svakog nanošenja. 

Paletu sjenila Naked Wild West možete kupiti po cijeni od 416,00 kn, a dostupna je online na douglas.hr te u odabranim Müller parfumerijama.