Prva kolekcija parfema Natura Siberice

| Beauty |

Do sada je ruski brend Natura Siberica bio poznat samo po svojoj prirodnoj organskoj kozmetici koja je bazirana na ručno sakupljanom ljekovitom samoniklom bilju Sibira i ruskog Dalekog istoka, po recepturama tradicionalne medicine autohtonih sibirskih plemena. Divlje bilje Sibira izuzetno je prilagodljivo i opstaje u ekstremnim klimatskim uvjetima: izuzetno hladnim zimama i do -57°C te vrućim ljetima do 35°C, kao i snažnim vjetrovima. Znanstvena istraživanja dokazala su da posjeduju rijetku sposobnost usporavanja starenja kože, kao i snažno revitalizirajuće djelovanje.

No, od sada su na policama dostupna čak četiri parfema s imenima na temu Sibira koju smo već zavoljeli.

Prava ruska oda "Sibérie, mon amour", parfem je s notama schisandre, bijele pelve i divlje metvice. U njoj se isprepliću začinske i aromatične note papra i ružmarina s tragovima mugove i jantara koji čine ovaj miris dubokim i toplim.

Najtajnovitiji dio kolekcije je parfem "Danse du Shaman". U svom srcu ima note jantara, tamjana i bergamota koje daju potpuno opojan učinak. Na koži se otvara drvenim notama guaiaca, borova i dima. Savršeno odgovara za jesen i prve hladnije dane.

Sibirski cvjetovi rastu u iznimno teškim uvjetima, skrivajući postojan karakter iza očite nježnosti. Upravo iz tog razloga u parfemu "Safran de Sibérie" odlučili su se sakriti iza mekanih nota arktičke ruže i peonije, kao i kompleksnih akorda ružičaste paprike, jasmina, vetivera i neočekivanog čempresa.

Posljednji miris kolekcije je muževan, nepristojan s drvenastim notama. Mandarina u kombinaciji s kardamom i sominom nije za sve i po svačijem ukusu, međutim definitivno naći pravi gurmani koji će uživati u ''Nuit en Sibérie''.