Prozračna Armani podloga idealna za dnevni look

| Beauty |

Giorgio Armani Face Fabric

Kreirana prije deset godina, Armanijeva podloga za besprijekoran izgled kože Face Fabric iznova je u središtu pozornosti kao neizostavan proizvod za svakodnevni makeup. Ponovno otkrivanje čari ove podloge nalikuje isprobavanju savršenog para traperica: osjećaj „druge kože“ uz ležeran, ekstra mat finiš ovaj legendarni proizvod čini ključnim saveznikom ljepote. Prozračna formula Face Fabric iznimno je nosiva u svim prilikama: ne ostavlja mastan ili praškast trag; donosi svježinu i prekrasno se stapa s kožom, baš poput savršenog para traperica.

Ova podloga obavija kožu mekim, blistavo prozračnim velom poput savršeno skrojenog komada odjeće. Kao da je napravljena od rastezljive tkanine koja ugodno prianja na ženstvene obline, sadrži tehnologiju koja na koži stvara nevidljivi sloj, prekrivajući nepravilnosti u djeliću sekunde.

Giorgio Armani Face Fabric

Tehnologija „Softlash oil“ osigurava delikatnu i hlapljivu formulaciju koja se lako nanosi, ostavljajući samo postojan i iznimno ugodan sloj na površini kože. Meka i prozračna, savršeno obavija lice - poput traperica koje prate oblik tijela. Topiva se tekstura odmah stapa s kožom, kao da su stvoreni jedno za drugo. 3D tehnologija elastičnih vlakana „MicroFil texturizer“ donosi rastezljiv polimer koji se stapa s konturama lica, oblikujući ih do savršenog mat finiša koji traje cijeli dan. Nevidljivo poput trika, Face Fabric sakriva nepravilnosti i vidljive pore, baš poput druge kože. U sekundi, koža je glatkija, savršenija i izgleda prirodnije no ikad. 

Giorgio Armani Face Fabric

Svaka žena nosi svoj omiljeni par ispranih traperica u boji koja joj najbolje odgovara. Na sličan način, 8 nijansi ove podloge savršeno odgovaraju svim tonovima kože. Kombinirajući providne mineralne pigmente željeznih i titanijevih oksida s organskim sastojcima, formula se odmah po nanošenju sljubljuje sa kožom. 

Tekstura ove podloge idealna je za mladu kožu, formula je meka na dodir - lako se stapa i nadograđuje, omogućavajući jednostavnu primjenu. Pruža optimalnu pokrivenost, a ekstra mat finiš osigurava savršen izgled kože u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj prilici. Tako je nevidljiva, baš kao da je i nema. Cijena ovog sjajnog  tekućeg pudera je 369 kuna.